Doelpuntrijke zege voor Jong PSV op bezoek bij Cambuur

29 september 2023 22:41

Doelpuntrijke zege voor Jong PSV op bezoek bij Cambuur; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft op bezoek bij Cambuur een knappe overwinning weten te boeken. Op bezoek bij de promotiekandidaat werd met 3-4 gewonnen. Jason van Duiven en Tygo Land maakten beiden twee treffers. Voor Land waren dat zijn eerste doelpunten in het betaald voetbal.

Jong PSV speelde lange tijd tegen tien man. Bij een 0-2 tussenstand kreeg de thuisploeg een rode kaart. Mede door zwak verdedigen van de ploeg van Wil Boessen kon Cambuur echter toch drie treffers maken.

Opstelling Jong PSV: Schiks, Kwaaitaal (64' Dagasan), Van de Blaak, Dams, Tytens, Jimenez, Nassoh, Land, Abed, Van Duiven, Bars

jong cambuur doelpuntrijke duiven abed bars blaak boessen dagasan dams jason jimenez kwaaitaal nassoh schiks tygo tytens

8 maanden geleden
De eerste helft het veel betere team tegen een dolend Cambuur.Met 0-2 en voorkomen en dan tegen 10 spelers nog 3 doelpunten incasseren.Positief de 2 doelpunten van Land en van Duiven.Bars met 2 assists ook belangrijk.Tegen MVV volgende week zorgen dat de verdediging beter op orde is want van Duiven maakt altijd wel een doelpunt.
+1/-0

Na een zeer sterk optreden in de 1e helft en de 2-0 voorsprong mag je ze natuurlijk niet terug in de wedstrijd laten komen,maar de ploeg liet ook zien over voldoende veerkracht te beschikken dus al met al toch bewonderaarswaardig.
Mooie doelpunten en aanvallen van onze jeugd trouwens.
+1/-0

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage