Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV maakt het zich onnodig lastig tegen Volendam, maar wint wel opnieuw

30 september 2023 20:42
Foto: Pro Shots

PSV maakt het zich onnodig lastig tegen Volendam, maar wint wel opnieuw; image source: Pro Shots

PSV is in de Eredivisie nog altijd zonder puntverlies. Zaterdagavond werd FC Volendam met 3-1 verslagen. Noa Lang, Guus Til en Malik Tillman zorgden voor de doelpunten.

PSV nam vanaf het eerste fluitsignaal direct het initiatief en dat leidde al snel tot de openingstreffer. Noa Lang schoot snoeihard binnen en leek met zijn schot ook de doelman van Volendam te verrassen.

Ook daarna was de ploeg van Peter Bosz de duidelijk betere partij en kreeg het meerdere kansen om voor rust het duel al te beslissen. De beste kansen waren daarbij voor Luuk de Jong en Patrick van Aanholt, maar zij vonden de keeper van Volendam op hun weg.

Direct na rust kwam Guus Til binnen de lijnen. Ruim een minuut na zijn invalbeurt schoot hij de bal in het doel na een uitstekende voorzet van basisdebutant Malik Tillman.

De kansenregen van PSV nam vervolgens met grote poporties verder toe. Keer op keer wist de doelman van Volendam redding te brengen, al werd hij ook eenmaal door de lat gered na een kopbal van Olivier Boscagli.

Een kwartier voor tijd kreeg Volendam plotseling een strafschop na een overtreding van Boscagli, waarna Walter Benítez volkomen kansloos was toen de bal snoeihard in de kruising werd geschoten.

Het was echter nog steeds PSV dat de kansen bleef krijgen. De laatste hoop op een resultaat leek bij Volendam vervolgens te verdwijnen na een rode kaart in de slotfase. Uiteindelijk volgde diep in blessuretijd toch nog de derde treffer nadat Tillman de bal hard in het doel schoot.




Discussieer mee op de forums


Tags

volendam tillman boscagli malik snoeihard til aanholt basisdebutant benitez bosz eredivisie fluitsignaal jong kansenregen kruising poporties walter

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage