Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Bosz: 'Malik Tillman was met afstand de beste'

30 september 2023 21:59

Peter Bosz was in gesprek met ESPN tevreden na de zege tegen FC Volendam. "Ik heb na afloop ook tegen de jongens gezegd dat ik snap dat ze teleurgesteld zijn omdat ze een doelpunt tegen hebben gehad en ik kan me al helemaal voorstellen dat je teleurgesteld bent dat je maar drie keer scoort als je die vele kansen van ons ziet", aldus Bosz. "Maar die vele kansen hebben we wel gecreëerd en dat hebben we met goed voetbal gedaan. We hebben ook heel weinig weggegeven en dat hebben we ook goed gedaan. Het meeste hebben we heel goed gedaan, alleen een van de belangrijkste dingen niet."

De trainer was lovend over het spel van Malik Tillman. "Hij was geweldig. Met afstand de beste op het veld", zo gaf hij aan.

Gevraagd werd aan Bosz wat er tegen Sevilla beter zal moeten. "We zullen dinsdag niet zoveel kansen gaan krijgen, dus we zullen effectiever moeten zijn. Dat zeg ik al een paar weken", zei hij daarover. "Aan de ene kant is het goed dat je zoveel kansen creëert, maar we moeten wel effectiever gaan zijn."




Discussieer mee op de forums


Tags

bosz malik tillman effectiever espn sevilla volendam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte