Transparent
Inloggen
Sluiten

Noa Lang: 'We hebben gewonnen en daar gaat het om'

30 september 2023 22:04

In gesprek met ESPN gaf Noa Lang aan een lekker gevoel overgehouden te hebben aan de wedstrijd tegen FC Volendam. "We hebben gewonnen en daar gaat het om. De score had alleen hoger moeten uitvallen", aldus Lang. "We hebben het onszelf lastig gemaakt. We hadden het allang moeten beslissen. Maar we hebben drie punten en dat is het enige wat belangrijk is."

Lang opende zelf met een hard schot de score. "Hij ging volgens mij gewoon recht op de keeper af, maar hij zwabberde denk ik. Hij trok zijn handen volgens mij ook weg", zo gaf hij aan. "Het is net alsof hij schrikt en de bal wilde wegkoppen."

Gevraagd werd aan de aanvaller of hij helemaal fit is, omdat hij werd gewisseld. "Om eerlijk te zijn was ik vandaag wat vermoeider. We hebben ook veel wedstrijden gespeeld de laatste tijd", zei hij daarover. "Maar dat hoort erbij. Gewoon goed herstellen en dan dinsdag weer volle bak."




Tags

espn overgehouden schrikt vermoeider volendam wegkoppen zwabberde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte