Transparent
Inloggen
Sluiten

Wedstrijd van dinsdag nu al cruciaal voor strijd om tweede plek

2 oktober 2023 00:43

Voor PSV staat er dinsdagavond een belangrijke wedstrijd op het programma als in de Champions League de thuiswedstrijd tegen Sevilla op het programma staat. De Spanjaarden kennen in de competitie vooralsnog een matige start met een veertiende plek na zeven wedstrijden. Sinds de interlandbreak lijkt het echter beter te zijn gaan lopen bij de regerend winnaar van de Europa League.

Afgelopen seizoen stonden beide pleogen ook al tegenover elkaar. PSV won het duel in Eindhoven met 2-0, maar werd uitgeschakeld omdat het een week eerder in Spanje nog met 3-0 had verloren. De wedstrijd werd echter wereldnieuws vanwege een incident met de keeper van Sevilla, die aan het eind van de wedstrijd werd aangevallen.

Luuk de Jong komt dinsdag weer tegenover zijn oude club te staan, aangezien hij van 2019 tot 2021 voor Sevilla speelde. De spits had ook een belangrijke rol bij de Europa League winst van 2020 door twee keer te scoren in de finale nadat hij ook de winnende treffer had gemaakt in de halve finale.

De selectie van Sevilla kent met Nemanja Gudelj en Lucas Ocampos twee spelers die ook in de Eredivisie hebben gespeeld. De selectie van de Spanjaarden heeft afgelopen zomer ook een flinke renovatie ondergaan waarbij de terugkeer van Sergio Ramos de meest spectaculaire transfer was.




Discussieer mee op de forums


Tags

sevilla eredivisie gudelj jong lucas nemanja ocampos pleogen ramos renovatie sergio spectaculaire wereldnieuws

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte