Transparent
Inloggen
Sluiten

Uitwedstrijd tegen RC Lens uitverkocht

3 oktober 2023 09:29
Foto: Pro Shots

Uitwedstrijd tegen RC Lens uitverkocht; image source: Pro Shots

PSV zal eind deze maand in de uitwedstrijd tegen RC Lens worden gesteund door een vol uitvak. De ruim driehonderd kaarten die nog beschikbaar waren voor het uitvak van het Stade Bollaert-Delelis waren dinsdag om 09:00 uur direct verkocht. De ploeg van Peter Bosz zal in het duel in de groepsfase van de Champions League daardoor de steun krijgen van 1800 meegereisde supporters.




Tags

lens uitvak bollaert bosz delelis driehonderd stade

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Kaartje binnen! Wordt een mooi en vooral LANG dagje Noord-Frankrijk. Vermoed net zo veel gezelligheid als in Lille destijds!
+2/-0

 
7 maanden geleden
Met PSV vaak in Frankrijk geweest en met name in Lyon en Lille was het altijd raak op dat vlak. We gaan het allemaal wel mee maken weer.
+1/-0

7 maanden geleden
Dat is toch die jongen die het veld opkwam vorige keer tegen Sevilla????
+2/-0

 
7 maanden geleden
Haha ik dacht hetzelfde, maar volgens mij is hij dat niet.
+2/-0

7 maanden geleden
Er zijn ongeveer 1800 supporters die 16 of meer loyaliteitspunten hebben. Die konden gisteren een kaartje kopen en gaan bijna allemaal naar Lens uit. Gisteravond waren er minder dan 200 kaarten beschikbaar, dus die ruim 300 waar hier over gesproken wordt klopt volgens mij niet. Ik denk dat we voor deze wedstrijd ook wel 5000 kaarten hadden kunnen verkopen.
+1/-0

 
site-admin 7 maanden geleden
Er waren nog wat kaarten beschikbaar gekomen die in het winkelmandje waren gezet maar uiteindelijk niet zijn afgerekend. Vanochtend waren er nog 263 voor eigen vervoer en ongeveer 80 voor de bus.
+3/-0

 
7 maanden geleden
Als ik het goed gezien heb, waren er nog ongeveer 70 buscombi kaarten en 220 EV kaarten over. Die waren vanmorgen inderdaad snel weg. Sevilla gaat ook erg hard trouwens.
+1/-0

reactie verwijderd

7 maanden geleden
Mooi een vol uitvak.
Wilde zelf ook gaan, maar kom er zomaar niet meer tussen door de loyaliteitspunten.
+1/-0

7 maanden geleden
Veel plezier iedereen die gaat. Vanavond kan ik er gelukkig wel gewoon bij zijn, vamos!
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage