Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'Wij domineerden over het algemeen en waren de betere'

4 oktober 2023 00:13

In gesprek met RTL 7 had Luuk de Jong een dubbel gevoel na de wedstrijd tegen Sevilla. "We maakten de 1-1 en wilden gaan doordrukken, maar kregen meteen de 1-2 om de oren. Dan denk je we gaan toch niet verliezen vanavond. Zo zag het er helemaal niet naar uit", aldus De Jong. "Natuurlijk hadden zij redelijk wat kansen, maar wij domineerden over het algemeen en waren de betere."

De Jong ging verder: "We moesten vechten tot het einde en dan maak je toch nog de 2-2. Ik ben blij dat we die nog maakten, maar ik heb toch het gevoel en dat merkte ik ook bij de andere jongens dat er meer in zat vandaag."

Gevraagd werd wat deze uitslag zegt over de groep van PSV. "Je moet de wedstrijd over het geheel kijken. Je ziet dat wij een paar foutjes maken en dan komen zij voor de goal en krijgen ze een paar kansen. Dat straffen ze een paar keer af, maar een paar keer ook gelukkig niet", zo gaf hij aan. "We moeten leren dat we nog vaster zijn aan de bal. We komen wel tot kansen en redelijk wat schoten, maar het was allemaal net niet. Op Champions League niveau moet dat allemaal net iets hoger, maar ik kan alleen maar de complimenten geven aan het team omdat we heel goed hebben gespeeld."




Discussieer mee op de forums


Tags

jong domineerden doordrukken foutjes sevilla vaster

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte