Transparent
Inloggen
Sluiten

Ook uitwedstrijd tegen Sevilla uitverkocht

4 oktober 2023 02:29
Foto: Pro Shots

Ook uitwedstrijd tegen Sevilla uitverkocht; image source: Pro Shots

In navolging van de uitwedstrijd tegen RC Lens zal PSV ook tijdens de uitwedstrijd tegen Sevilla worden gesteund door een volledig gevuld uitvak. Alle 2200 kaarten die beschikbaar waren voor het uitvak van het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán zijn inmiddels verkocht. Ook voor de wedstrijd tegen Sevilla geldt dat de laatste kaarten op dinsdag over de digitale toonbank gingen.

Vorig seizoen kreeg PSV nog 888 kaarten extra toen het uitvak in Sevilla was uitverkocht. Ook deze waren toen in mum van tijd al verkocht.




Tags

sevilla uitvak estadio lens mum pizjuan sanchez toonbank

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Dat is nog eens wat anders dan het uitvak gisteravond. Wat een armoede was dat. Ik telde hooguit 150 Sevilla supporters. Ook in de stad voorafgaand aan de wedstrijd zag je ze al nergens.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Het waren er denk ik zo'n 300, maar in Spanje heerst geen awayday cultuur. Alleen Barcelona en Real vullen de uitvakken, maar dat is ook veelal met "supporters" die overal in Europa wonen, behalve in Spanje zelf zeg maar.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Zelfs bij Real Madrid valt dat ook nog wel mee. Ik heb in het uitvak gezeten (heb ook een clubcard van Real) toen ze tegen Ajax speelden. Dat is weliswaar ook al elf jaar geleden, maar toen waren er serieus minder dan 100 kaarten verkocht. Zal ook deels komen door het feit dat het het derde jaar op rij was dat ze tegen elkaar speelden en de werkelijk belachelijke prijs (84 euro) die een kaartje moest kosten. Nagenoeg iedereen kwam toen overigens inderdaad uit Nederland.

Maar ook in de seizoenen daarna heb ik regelmatig mails gehad een paar dagen voor een uitwedstrijd of ik interesse had in een kaartje, omdat er nog voldoende lege plekken waren. In 2014 belden ze in het weekend voor de halve finale tegen Bayern München zelfs op. Kon er toen helaas niet bij zijn :B

Je merkt het overigens ook wel in hoe het geregeld is. Misschien dat het in de laatste jaren ook verbeterd is, maar waar je bij PSV al vele seizoenen een online ticketsysteem hebt en omwisselbiljetten was het bij Real Madrid altijd een mailtje sturen als je interesse had. Vervolgens werd er telefonisch contact opgenomen om het te bevestigen en als je het geld had overgemaakt was het definitief. Het kaartje kon je dan op de wedstrijddag in het spelershotel komen ophalen. Dan lag er een uitgeprinte Excel-lijst klaar en werd je naam met een klassieke markeerstift doorgestreept. Dat was in ieder geval tot hoe het tot een paar jaar terug ging bij de grootste club ter wereld :D
+5/-0

 
7 maanden geleden
Atletico is de uitzondering wat mij betreft. Al moet ik zeggen dat ik niet echt objectief ben. Heb vele wedstrijden in Calderón gezien, en nu ook al 2 in wanda. Veruit de mooiste club van Spanje, en hoop dat ze vanavond winnen ;)

Overigens zoals bij Vicente Calderón zal het nooit meer worden. Wat een beleving
+2/-0

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Mooie verhalen.Kan ik wel waarderen.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Ik heb vroeger halverwege de jaren 80 nog een seizoenkaart gehad bij NEC. In de oude Goffert met die wielerbaan eromheen. Of is dat geen mooi verhaal ? 😆
+3/-0

 
7 maanden geleden
Leuk om te lezen, lekker kneuterig
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage