Jong PSV in blessuretijd onderuit tegen MVV

6 oktober 2023 22:15

Jong PSV in blessuretijd onderuit tegen MVV; image source: Pro Shots

Jong PSV is vrijdagavond op pijnlijke wijze onderuit gegaan. Door twee tegentreffers in blessuretijd ging de thuiswedstrijd tegen MVV met 2-3 verloren. Ondanks dat de Limburgers de hele wedstrijd al de veel betere kansen kregen, leek de ploeg van Wil Boessen door rake kopballen van Matteo Dams en Dante Gilbert met de winst aan de haal te gaan. In blessuretijd ging het echter toch nog mis.

Opstelling Jong PSV: Schiks, Kwaaitaal (46' Dagasan), Van de Blaak, Dams, Oppegard (60' Jansen), Land (60' Gilbert), Nassoh, Jimenez (87' Van den Heuvel), Abed (72' Houben), Van Duiven, Bars

jong dams gilbert abed bars blaak boessen dagasan duiven heuvel houben jansen jimenez kwaaitaal matteo nassoh oppegard rake schiks

7 maanden geleden
Net terug van de Herdgang.Zelden zo'n domme nederlaag gezien.In 4 minuten blessuretijd 2 doelpunten tegen.Schiks ging bij de gelijkmaker uit een corner niet vrijuit en bij de 2-3 dook hij de hoek in terwijl de bal recht door het midden ging.Bij de derde treffer werd PSV gewoon uitgecounterd.Heeft niets met jeugdigheid te maken maar meer met dat iedereen voor de bal liep en er geen restverdediging was.Teveel doelpunten tegen en daar ligt het probleem bij jong.
+2/-0

Wat vind je van Jimenez? 2 assist zie ik, is dat potentieel Psv-1 materiaal?
+1/-0

Uit 2 corners.Vanavond stond er geen PSV1 potentie op het veld.Een mat JongPSV dat continue uitgecounterd werd en er tot de blessuretijd mee wegkwam.
+3/-0

Jammer, dank voor de update. Hoop dat ze er van leren (inclusief coach, want rest verdediging en constant gecounterd worden terwijl je voor staat klinkt tactisch ook niet super sterk).
+3/-0

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage