Transparent
Inloggen
Sluiten

Johan Bakayoko: 'Deze komt wel op de tweede plek van mijn mooiste doelpunten ooit'

8 oktober 2023 22:19

In gesprek met ESPN werd Johan Bakayoko meteen gevraagd naar zijn doelpunt. "Deze komt wel op de tweede plek van mijn mooiste doelpunten ooit. Bij België Onder 16 heb ik een keer van dertig meter gescoord, maar bij deze klopt ook alles", aldus Bakayoko. "In het betaald voetbal staat deze dan wel op één natuurlijk."

De Belg was blij dat hij weer eens had gescoord. "Ik heb dit seizoen wel al een paar assists gegeven, maar als buitenspeler is het belangrijk om doelpunten én assists te hebben", zo gaf hij aan. "Ik ben volgens mij wel goed aan het seizoen begonnen waardoor ik steeds meer assists heb kunnen geven, maar ik moet ook doelpunten maken en dat is vandaag gelukt."

PSV had het lang lastig tegen Sparta. "Zij hielden het heel erg compact. Ik denk dat ze ons goed hadden bestudeerd", zei hij daarover. "Maar wij zijn PSV. Na een tijdje moesten wij erover heen en dat hebben we gedaan. We moesten gewoon geduld hebben. In de eerste helft hadden we al veel kansen en een afgekeurde goal, dus toen had het ook al 0-1 of 0-2 kunnen zijn."




Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko belgie bestudeerd compact espn sparta

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte