Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Bosz: 'We zijn moeizaam gestart, maar erg goed geëindigd'

8 oktober 2023 22:25

Peter Bosz was in gesprek met ESPN tevreden over de wedstrijd tegen Sparta. "We zijn moeizaam gestart, maar erg goed geëindigd. We speelden in een te laag tempo. Als je deze ploeg kapot wil spelen moet het een tandje sneller en dat heb ik in de rust proberen aan te geven", aldus Bosz. "Natuurlijk waren wij de dominante ploeg en hebben we bijna niks weggegeven, maar het blijft gevaarlijk met die lange ballen die zij geven. In de tweede helft hebben we zeker na die 0-1 de wedstrijd gecontroleerd en prima uitgespeeld."

De trainer werd ook gevraagd naar de blessure van Noa Lang. "Dit heeft hij dit seizoen al twee keer eerder gehad waarbij hij eigenlijk alles kan doen, behalve voluit sprinten. Dat gaf hij nu weer aan", zei Bosz daarover. "Dan neem ik geen risico en haal ik hem er snel af. Zeker als je ziet wat we mnog op de bank hebben, maar het is ook niet het risico waard dat iemand ernstiger geblesseerd raakt. Ik denk niet dat hij het Nederlands elftal gaat halen, maar dat moeten we even kijken."

Bosz was zeer te spreken over de invalbeurt van Hirving Lozano. "Ik heb een paar keer met hem gesproken om onze manier duidelijk te maken. Ik moet ook zeggen dat we hem in het begin van rechts hebben laten spelen, wat hij bij Napoli ook deed. Nu was het vanaf links, zoals hij bij PSV voorheen ook al speelde", zo gaf hij aan. "Ik denk zelf dat dat hem ook beter afgaat. Vandaag speelde hij ook heel erg goed."




Discussieer mee op de forums


Tags

bosz afgaat ernstiger espn gecontroleerd lozano mnog napoli sparta sprinten tandje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage