Transparent
Inloggen
Sluiten

Analyse VI: PSV is nog agressiever dan Feyenoord

13 oktober 2023 11:19




Tags

agressiever feyenoord

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Beetje langdradig, maar wel interessante analyse. Het counterdruk zetten werkt goed dit seizoen in de Erevisie en het is mooi om te zien dat de aanvallers ook goed meedoen en meeverdedigen. Bosz heeft dit aspect van het spel goed op orde wat vaak ook leidt tot veel balbezit in deze wedstrijden, waar we met onze voetballende kwaliteiten ook gevaarlijk mee zijn.

In Europa is het nog een ander verhaal omdat de tegenstanders daar wat makkelijker onder de druk uitvoetballen en je dan met name wat compacter en goed georganiseerd op je eigen helft de tegenstander moet proberen af te stoppen. Op dat aspect kan het nog stukken beter.
+4/-0

 


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte