Transparent
Inloggen
Sluiten

Basisdebutant Joey Veerman onderuit met Oranje

13 oktober 2023 22:43
Foto: Pro Shots

Basisdebutant Joey Veerman onderuit met Oranje; image source: Pro Shots

Joey Veerman is vrijdagavond met Oranje onderuit gegaan tegen Frankrijk. Het duel in Amsterdam eindigde in een 1-2 nederlaag. Veerman maakte zijn basisdebuut in het Nederlands elftal en speelde de hele wedstrijd. Maandagavond wacht voor Oranje de belangrijke uitwedstrijd tegen Griekenland.




Discussieer mee op de forums


Tags

oranje veerman joey basisdebutant basisdebuut frankrijk griekenland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Gelukkig ramt ie niet nu opeens wel die kans erin. Wat is dat toch met die scherpte op beslissende momenten voor Nederlandse teams en spelers. Geertruida mag ook nooit Mbappé voor zich laten komen uit die positie.
Verder een wat saaie wedstrijd met twee negatieve teams. Drie goals geeft een wat vertekend beeld. Weghorst en Bergwijn hebben een dramatisch seizoen en horen in deze vorm niet bij Oranje. Hartman bewijst dat we Blind niet nodig hebben.
+1/-0

7 maanden geleden
Dat hij maar heel terugkomt.
+1/-0

7 maanden geleden
Die bal had ie er wel in mogen schieten. Maar hij moest de lucht in omdat er een speler op de grond lag, terwijl Joey meer van het over de grond schieten is.

Het was in ieder geval niet zo'n afgang als in Saint-Denis. Irriteerde me er ook aan dat zo'n Bergwijn die echt totaal uit vorm is toch speelminuten krijgt. Dat geeft wel de armoede van de Nederlandse aanval aan (en dat er veel geblesseerden zijn). Verder heb ik me ook geërgerd aan het tijdrekken van de Fransen. Maar ja, dat is voetbal en het zal nog 100 jaar duren voordat ze daar iets aan doen.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Nou, maak je borst maar nat vanavond. Veerman niet in de basis maar Bergwijn wel..... Je zou bijna voor Griekenland zijn vanavond.
+1/-0

7 maanden geleden
Laat die dikke plofkop Koeman maar lekker op zijn bek gaan. Ik ben helemaal klaar met al die bondscoaches en hun duidelijke voorkeur voor alles wat in Mokum onder contract staat. Sowieso vindt ik het persoonlijk verschrikkelijk al die interland weekenden tussendoor. ik zie liever gewoon onze eigen competitie waar wij nu naar jaren van saai voetbal eindelijk weer eens trots kunnen zijn op het door onze club vertoonde voetbal.
+1/-0

7 maanden geleden
shit...taalfoutje gemaakt...diepe schaam
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage