Transparent
Inloggen
Sluiten

Oranje wint met invaller Joey Veerman in Griekenland

16 oktober 2023 22:45
Foto: Pro Shots

Oranje wint met invaller Joey Veerman in Griekenland; image source: Pro Shots

Het Nederlands elftal heeft maandagavond een grote stap gezet richting het EK van komende zomer. Ondanks een zeer matige wedstrijd werd in Griekenland met 0-1 gewonnen. Het enige doelpunt viel in blessuretijd vanaf de strafschopstip. Joey Veerman begon in Athene op de bank en kwam uiteindelijk na ruim een uur spelen in het veld.




Discussieer mee op de forums


Tags

griekenland joey veerman oranje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Wat ben ik blij dat PSV niet meer speelt zoals Oranje dat doet. Dit was toch keer op keer vragen om problemen. Nu had je wel 4 penalties moeten krijgen.

Was Bergwijn niet veel sneller niet zo lang geleden?
+1/-0

7 maanden geleden
Goed te zien dat Koeman echt nog zo'n ouderwetse coach is. Slot, Bosz..dat zijn coaches voor het hedendaagse voetbal.
+1/-0

7 maanden geleden
Waar was Joey mee bezig gisteren? Hij had het totaal niet. Nadat hij erin kwam voor Simons, waren we het overwicht van de eerste 60 minuten volledig kwijt. Daarnaast was hij onzeker aan de bal. Hopelijk kan hij dat wisselvallige nog uit zijn spel verwijderen.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Klopt inderdaad, maar dat lag niet alleen aan Joey. Heel oranje oogde onzeker. Kwam natuurlijk door de gemiste penalty en een angst voor een onnodige en onterechte 1-0.
Joey moet ook nog veel leren. Bij psv kent hij de looplijnen en kennen ze zijn kwaliteiten. Bij oranje minder. Misschien ook zelfvertrouwen nadat hij na een basisplaats en een degelijke wedstrijd tegen de Fransen weer op de bank mocht plaatsnemen.
Feit is wel dat hij door zijn spel van gisteren geen dilemma’s bij de bondscoach heeft opgeroepen om Joey toch wel een basisplaats te geven. Reijnders speelde gewoon prima en Wieffer was ook degelijk (niet goed).
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage