Jong PSV onderuit in Premier League International Cup

17 oktober 2023 13:01

Jong PSV onderuit in Premier League International Cup; image source: Pro Shots

Jong PSV is maandagavond onderuit gegaan in de Premier League International Cup. Wolverhampton Wanderers was met 2-1 te sterk. Tai Abed maakte vlak voor tijd het enige doelpunt voor de ploeg van Wil Boessen. Vanwege jeugdinterlands ontbraken meerdere spelers en waren onder meer Jason van Duiven en Emmanuel van de Blaak niet inzetbaar.

Opstelling Jong PSV: Peersman, Rovers (75' El Meliani), Dagasan, Dams, Jansen (46' Gil y Muinos), Jimenez (58' R.Van Duiven), Nassoh, Van den Berg (82' Houben), Abed, Uneken, Kwaaitaal (82' Zimuangana)