Transparent
Inloggen
Sluiten

Guus Til: 'Ik moet gewoon stinkend hard mijn best doen'

21 oktober 2023 22:00

In gesprek met ESPN was Guus Til het eens met de opmerking dat het een saaie wedstrijd was. "Het was zeker niet spectaculair nee. Maar dat was het vorig jaar ook vaak en dan lieten we punten liggen", aldus Til. "Dat is nu nog niet het geval en dat is op dit moment het belangrijkste. Dat we de maximale score hebben tot nu toe."

Til opende zelf de score. "Die breedtebal van Johan doet alles voor deze goal. Hij moest hem met zijn verkeerde been precies in de loop neerleggen. Mijn actie is uiteindelijk nog het makkelijkste", zei hij daarover. "Maar ze tellen uiteindelijk allemaal, of je ze nu van dertig meter binnen knalt of van vijf meter binnen tikt."

De middenvelder kent veel concurrentie in de strijd om speeltijd. "Ik ben ongeduldig, maar dat zijn we alle vier. Alle vier willen we gewoon spelen", zei hij daarover. "Met de trainer heb ik hier nog niet over gesproken. Ik moet gewoon stinkend hard mijn best doen en mijn minuten afdwingen in plaats van te gaan praten."




Discussieer mee op de forums


Tags

til stinkend breedtebal espn knalt ongeduldig saaie tikt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage