Transparent
Inloggen
Sluiten

'Contract Johan Bakayoko opgewaardeerd'

21 oktober 2023 22:09 - ESPN
Foto: Pro Shots

"Contract Johan Bakayoko opgewaardeerd"; image source: Pro Shots

Johan Bakayoko gaf na de wedstrijd tegen Fortuna Sittard in gesprek met ESPN aan dat hij een nieuw contract heeft getekend. "Ik heb al een nieuw contract getekend, maar dat wilden we intern houden", aldus Bakayoko. "Mijn contract blijft gewoon tot 2026 lopen. Ik heb er alleen iets bijgekregen."




Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko opgewaardeerd bijgekregen espn fortuna

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Ik gun het hem van harte hoor, zeker ook zoals hij zich naast het veld manifesteert, maar was een extra jaartje erbij niet logischer geweest?
+1/-0

 
7 maanden geleden
Denk dat dit aangeeft dat hij in principe na dit seizoen gaat vertrekken. Zoiets heeft hij al min of meer aangegeven. Hij blijft dit jaar om ver te komen in de (mede door hem afgedwongen CL) en hij wil met PSV kampioen worden. Lukt dat dan gaat hij verder kijken neem ik aan.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Waarom dan salarisverhoging, leg uit...
+1/-0

 
7 maanden geleden
Hij krijgt dit jaar dat hij zeker blijft meer geld en PSV kan neem ik aan meer geld voor hem krijgen als hij verkocht wordt. Misschien stonden er ook nog wat clausules in zijn contract die nu verwijderd zijn. John was wel van de clausules.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Clausules die uit het contract gaan zou wellicht een logische reden kunnen zijn. Verder had hij al een contract tot 2026, dus zou hij al tot dan zeker kunnen blijven wanneer PSV dat wilt. Een eventueel hogere transfersom is niet aan Bakayoko natuurlijk, dat ligt aan de onderhandelingen met de kopende club.
+2/-0

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Als ik uitzonderlijk presteer op mijn werk dan wordt het ook gewaardeerd met meer salaris. Zijn tevredenheid kan op lange termijn wel wat opleveren overigens. Een terugkeer? Advies voor talenten om voor psv te kiezen bijvoorbeeld.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Speelt 1 jaar goed en weg is ie weer. dat moet je als PSV zijnde eigenlijk echt niet meer willen.
+1/-0

7 maanden geleden
Waarom zouden ze zoiets intern willen houden ? Is voor beiden toch een goede zaak ?
+1/-1

 
7 maanden geleden
Omdat het contract niet is verlengd.
+1/-0

7 maanden geleden
Ik had ook verwacht dat er wel een jaar bij zou komen. Dan weten ze wel heel zeker dat hij volgende zomer verkocht wordt. Voor een laatste seizoen mag hij zich wel wat beter presenteren dan tot nu toe. Ben er niet zo van onder de indruk. Lang is twee klassen beter.
+1/-0

7 maanden geleden
Vond hem gisteren ook een slechte wedstrijd spelen. Veel ballen springen van zn voet, foute passjes. Een lucky goal verbloemt blijkbaar veel.
+1/-0

7 maanden geleden
Ik ken Jong PSV niet zo goed, maar wat loopt daar rond dat binnen 1 à 2 jaar op de plek van Johan kan staan?
+1/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
En dit is dus wél een verstandige jongen, zo lijkt het. Dankbaar zijn voor wat je hebt en presteren. Dan ga je die stap toch wel maken. Zou (de broer van) Babadi eens naar moeten kijken.
+1/-0

7 maanden geleden
Als hij alleen een salarisverhoging heeft gekregen is dat een beetje vreemd, maar waarschijnlijk zijn er clausules in gezet of uit gehaald. Gelukkig worden details over contracten niet openbaar gemaakt.
+1/-0

7 maanden geleden
Meer dan 40 gaat hij wss niet opbrengen, maar bijdragen tot goede resultaten des temeer
+1/-0

 
7 maanden geleden
Als hij een goed EK speelt met België en daar opvalt zie ik m nog wel meer gaan opleveren en naar een echt goede club gaan. Goede linksbenige rechtsbuitens zijn schaars in Europa, hij staat echt wel op alle lijstjes.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage