Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Bosz: 'Ik ben echt doodziek van die tegengoal'

21 oktober 2023 22:22

In gesprek met ESPN gaf Peter Bosz aan doodziek te zijn dat PSV nog een tegentreffer had gekregen. "Dit zag je ook al aankomen", aldus Bosz. "Benítez die een bal over zijn voet liet gaan. Een paar ballen die werden ingeleverd. Dan moet Tillman meelopen met zijn man en doet hij dat te laat. Het is allemaal onnodig. Ze zijn geen moment in de buurt van het doel geweest."

Bosz was het eens met de opmerking dat het met name in de eerste helft gezapig was. "Natuurlijk is het ook niet makkelijk. Ik heb het al eerder uitgelegd dat als je tegen een ploeg speelt die heel compact speelt je uiteindelijk de opening wel zal vinden, maar dan moet het baltempo wel omhoog", zo gaf hij aan. "Ik vond wel dat we een geweldige eerste goal maken, echt geweldig. Hier hebben we opgetraind. Ik vond het echt een heel mooie goal."

Gevraagd werd aan de trainer of hij zich geen zorgen maakt omdat Lens en eerder ook Sevilla en Arsenal in hun eigen competitie met veel grotere intensiteit te maken krijgen. "Fortuna is hier gekomen om te proberen een resultaat te nemen. Iedere doeltrap duurde heel erg lang en die werd dan lang gespeeld. Daarmee haalden ze het tempo uit de wedstrijd", zei hij daarover. "Maar neem van mij aan, als we straks de data bekijken hebben de jongens veel gelopen. Zeker op minder hoge snelheid. Die intensiteit zal nu omhoog gaan omdat we Champions League spelen, maar dat is ook logisch. Het is gewoon niet anders. Dat is het verschil met de Eredivisie."




Tags

bosz intensiteit arsenal baltempo benitez compact doeltrap eredivisie espn fortuna gezapig lens meelopen opening opgetraind sevilla tillman

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage