Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV ondanks hattrick Jesper Uneken onderuit tegen FC Eindhoven

23 oktober 2023 22:12
Foto: Pro Shots

Jong PSV ondanks hattrick Jesper Uneken onderuit tegen FC Eindhoven; image source: Pro Shots

Jong PSV is maandagavond onderuit gegaan op PSV Campus de Herdgang. Stadsgenoot FC Eindhoven was uiteindelijk met 3-4 te sterk. Jesper Uneken was met een hattrick de grote man in de ploeg van Wil Boessen en hij zette Jong PSV op een 3-1 voorsprong. De ploeg kreeg vervolgens in een tijdsbestek van nog geen vijf minuten liefst drie tegengoals waardoor er alsnog werd verloren.

Vanwege het UEFA Youth League-duel tegen RC Lens van dinsdag ontbraken een groot deel van de gebruikelijke namen. Onder meer Jason van Duiven, Tygo Land, Emmanuel van de Blaak, Tai Abed en Emir Bars waren om die reden niet inzetbaar tegen Eindhoven.

Opstelling Jong PSV: Steur, El Meliani, Dagasan, Gil y Muinos, Oppegard (75' Jansen), Van den Heuvel, Nassoh, Raap (83' De Guzman), Houben (83' Zimuangana), Uneken, Kwaaitaal




Discussieer mee op de forums


Tags

jong uneken hattrick jesper abed bars blaak boessen dagasan duiven emir emmanuel gil guzman herdgang heuvel houben jansen jason kwaaitaal lens meliani muinos nassoh oppegard raap steur tai tegengoals tygo uefa zimuangana

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden (gewijzigd)
Verdediging was aan het slapen bij de 3 goals in minder dan vijf minuten tijd. Middenveld ging ook niet goed mee terug en dekte maar half door waardoor ze zo snel drie goals tegen kregen. Roy had een aantal goede reflexen en speelde een goede wedstrijd, ondanks dat hij er vier om de oren kreeg. Jesper maakte drie klasse goals, het terugkijken waard!
+2/-0

7 maanden geleden
Oppegard werd gewisseld en binnen 5 minuten lagen er 3 doelpunten tegen in.Ik dacht dat tegen MVV het dieptepunt was maar dit was nog slechter.Uneken dikke pluim voor de 3 doelpunten tegen de minst gepasseerde verdediging in de KKD.Zelfs zonder de gemiste spelers had je hier minimaal een punt uit kunnen halen.Maar als je zo makkelijk cadeautjes weggeeft tegen een niet imponerend FCE dan win je geen wedstrijd.Onze keeper speelde een goede wedstrijd.
+1/-0

7 maanden geleden
Ik heb alleen het schakelprogramma gekeken, maar even los van de 3 goals van Jong PSV heb ik wel ongeveer 10 open kansen van Eindhoven voorbij zien komen. Het feit dat Jong PSV op een gegeven moment met 3-1 voor stond, is een stuk wonderlijker te noemen dan het feit dat de wedstrijd verloren is.

Maar natuurlijk mag je een 3-1 voorsprong nooit in een tijdbestek van 4 minuten laten omzetten in een 3-4 achterstand.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage