Transparent
Inloggen
Sluiten

Johan Bakayoko: 'Uiteindelijk is het gelijkspel wel terecht'

24 oktober 2023 23:28

In gesprek met RTL 7 vond Johan Bakayoko de uitslag van de wedstrijd uiteindelijk wel terecht. "Maar dit was niet waar we op hoopten", aldus Bakayoko. "Het was ook een heel moeilijke wedstrijd. Zij brachten veel intensiteit. Uiteindelijk is het gelijkspel wel terecht."

Gevraagd werd waarom het zo lastig was voor PSV om er doorheen te voetballen. "Zij zijn gewend om dit te spelen. Zo spelen zij al jaren. Voor ons is het anders om hetzelfde als zij te gaan doen", zo gaf hij aan. "Zij zorgden dat het spel steeds stil werd gelegd door kleine overtredingen te maken. Daardoor was het lastig om vloeiend te kunnen spelen."

De Belg opende vroeg in de tweede helft de score. "Dat was een mooie goal. De laatste tijd heb ik nu een paar keer gescoord en daar moet ik mee verder blijven gaan", zei hij daarover. "We hebben hier ook wel opgetraind, maar hier liggen ook onze kwaliteiten. Zij deden het ook wel goed door man op man te spelen, waardoor wij lastig aanspeelbaar waren."

De aanvaller kreeg tot slot de vraag wat dit voor de kansen van PSV zegt in de groep. "We zitten nog in de race en hebben alles in eigen hand", reageerde hij daarop. "We zullen de volgende wedstrijd wel moeten winnen, maar dat zullen we ook wel gaan doen, hoop ik."




Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko aanspeelbaar intensiteit opgetraind overtredingen slot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage