Transparent
Inloggen
Sluiten

Joey Veerman: 'Het is jammer dat we die 0-1 niet vast hebben kunnen houden'

24 oktober 2023 23:43

Joey Veerman was in gesprek met RTL 7 uiteindelijk teleurgesteld over de wedstrijd tegen Lens. "Het is jammer dat we die 0-1 niet vast hebben kunnen houden", aldus Veerman. "Ik wil niet zeggen dat dat terecht zou zijn, maar ook na de 1-1 hebben we nog kansen gehad met die vrije trap van mij en die kopbal van Ramalho. Een kopbal van Luuk die nog net werd geblokt. Uiteindelijk hebben wij ook wel mogelijkheden gehad in de tweede helft om de score uit te breiden."

Gevraagd werd aan de international hoe lastig het voor hem was op het middenveld. "Vooral aan het eind van de tweede helft was het een soort van zwembad", zo gaf hij aan. "Wij probeerden dan een aanval op te zetten, maar dan kwamen zij er goed uit in de counter. Je weet dat dit soort uitwedstrijden gewoon lastig zijn, maar we zitten er nog wel gewoon in."

PSV had het op het middenveld ook lastig omdat Lens een extra man daar had staan. "Dat moeten wij ook gewoon beter oplossen met bijvoorbeeld een centrale verdediger die doordekt. Daar hadden wij wel moeite mee", zei hij daarover. "Fysiek zijn ze ook heel sterk. Ze hebben daar een beer achterin staan. Als je kopduels wint van Luuk ben je wel een aardige kopper. Die rechtsback zat op de brommer. Ze hebben een fysieke ploeg, maar als we voetballend iets meer in beweging waren gekomen, hadden we hier meer kunnen doen."




Discussieer mee op de forums


Tags

veerman joey lens brommer counter doordekt geblokt kopper ramalho zwembad

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage