Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Bosz: 'Qua resultaat is het teleurstellend, maar qua spel niet'

25 oktober 2023 00:09

In gesprek met RTL 7 had Peter Bosz een dubbel gevoel na het gelijkspel tegen Lens. "Qua resultaat is het teleurstellend, maar qua spel niet. Als je naar de wedstrijd kijkt hebben we over 90 minuten het grootste deel gecontroleerd en gedomineerd", aldus Bosz. "Alleen in de fase waarin zij scoorden werden we teruggedrongen en in de fase daarna hadden we het even lastig. Voor de rest vind ik dat we het hier in een uitwedstrijd in deze ambiance niet slecht hebben gedaan."

Gevraagd werd aan Bosz of PSV in de openingsfase niet teveel druk heeft gezet. "Ik vind dat wij gevoetbald hebben en daarmee de angel uit hun spel hebben gehaald", zo gaf hij aan. "In de periode vlak voor de goal en daarna zag je het echte Lens, zoals ik ze ook ken. Als wij dit negentig minuten over ons heen hadden gehad, hadden we echt niet een punt gehad. Ik vind dat wij het goed gedaan hebben door waar het kon te voetballen. In het begin was het nog wat onrustig, maar daarna zijn we dat gaan doen. Met name aan het begin van de tweede helft deden we dat erg goed."

Volgens de trainer is het wel duidelijk dat over twee weken de thuiswedstrijd tegen Lens gewonnen móet worden. "We wilden hier een resultaat halen. Ik had natuurlijk liever drie punten gehad, maar gezien de andere uitslag hebben we het nog steeds in eigen hand", zei hij daarover. "We zullen nu alleen de thuiswedstrijd moeten gaan winnen. Dat is duidelijk, maar dat zal voor onze manier van spelen ook niet uit gaan maken."




Tags

bosz lens angel gecontroleerd gedomineerd openingsfase

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte