Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'Een klein groepje verpest het voor de anderen'

25 oktober 2023 11:37

Bij rellen voorafgaand aan de wedstrijd tegen RC Lens zijn 24 personen lichtgewond geraakt. Dat heeft de Franse politie bevestigd, zo meldt onder meer De Telegraaf. De rellen ontstonden toen een groep van zo'n 200 fans van PSV vanuit het centrum richting het stadion vertrok. Eerst braken er al rellen uit in de stad zelf en daarna ook in de buurt van het stadion.

Ook tijdens de wedstrijd ging het weer mis toen stoeltjes in het uitvak werden gesloopt en dit net zoals enkele stukken vuurwerk richting het vak met supporters van RC Lens werden gegooid. Uiteindelijk kwam de mobiele eenheid in het stadion om een confrontatie tussen aanhangers van beide clubs te voorkomen.

Na afloop reageerde aanvoerder Luuk de Jong ook teleurgesteld over de incidenten die hadden plaats gevonden. "Dat is altijd vervelend, dit soort dingen wil je niet zien. Het is een klein groepje dat dat doet. Ze verpesten het voor de anderen", zo gaf hij aan. "Als we uitwedstrijden moeten spelen zonder fans, dan tref je daar ook de spelers mee."




Discussieer mee op de forums


Tags

jong rellen lens verpest aanhangers braken confrontatie eenheid gesloopt lichtgewond telegraaf tref uitvak vuurwerk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage