Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Bosz: 'We zullen alles op honderd procent moeten doen om deze wedstrijd te winnen'

27 oktober 2023 15:28

Op de persconferentie van vrijdag heeft Peter Bosz aangegeven dat hij zich kapot heeft geërgerd aan de verhalen die zijn geschreven over de wedstrijd van zondag. Dat PSV even met 4-0 of 5-0 zal gaan winnen is bij de trainer niet goed gevallen. "Het is een heel serieuze wedstrijd. We zullen volle kracht aan de bak moeten om deze wedstrijd te winnen", aldus Bosz, opgetekend door De Telegraaf. "Van buitenaf komen er allemaal lachwekkende tot onzinverhalen dat het wel even 5-0 wordt. Daar ga ik absoluut niet in mee. Dat vind ik belachelijk. Hoe je het ook wendt of keert, het is en blijft Ajax en het zijn gewoon goede spelers."

Bosz ging verder: "De spelers zijn in mijn ogen niet zo slecht, dat ze op de zeventiende plaats horen te staan. We zullen alles op honderd procent moeten doen om deze wedstrijd te winnen. Dat is ook wat ik de spelers voorhoud. Als wij doen wat we moeten doen, dan hebben we op dit moment meer kwaliteit dan Ajax en moeten we deze wedstrijd winnen. Maar dat geldt alleen als we honderd procent leveren."
Tags

bosz buitenaf geergerd lachwekkende onzinverhalen telegraaf voorhoud

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.836 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

advocaat akpom alchemist anthony antonh arensman arrogant bakayoko bayern brobbey chuba doeki espn feyenoord gerets koki oost oranje pepi poster ring rivaal ruilen shevchenko skipper tillman tilman vaio voetbalprimeur wanner