Transparent
Inloggen
Sluiten

Guus Til: 'De invallers maakten echt het verschil'

29 oktober 2023 19:12

In gesprek met ESPN kreeg Peter Bosz de vraag of hij ooit zo'n groot verschil had gezien tussen twee helften. "Heel weinig, maar dat lag aan ons. De eerste helft was barslecht, in balbezit zelfs dramatisch. We mogen van geluk spreken dat zij er geen vier scoren", aldus Bosz. "Het is te makkelijk om te zeggen dat Ajax dingen bloot legde bij ons. Wij deden het niet goed. Waar wij normaal sterk in zijn was nu zo slecht en daarmee leidt je constant de counter in. Ik zoek het dan ook vooral bij onszelf."

Volgens de trainer was het niet nodig om in de rust boos te worden. "Ik heb alleen gezegd dat we twee wissels gingen doorvoeren en hoe we verder zouden gaan spelen. Met Guus zijn we op een andere manier gaan drukzetten", zo gaf hij aan. "De spelers voelden zelf ook wel dat het niet goed was. Daar hebben ze geen schreeuwende trainer voor nodig."

Bosz was lovend over de invalbeurten van Guus Til en Ismael Saibari. "Dat was echt geweldig. Die jongens maakten echt het verschil", zei hij daarover. "En ook al is het maar tien minuten, maar als je ziet hoe Pepi en Vertessen invallen. Dat is wat je wil zien. Ik kan niet anders zeggen dat die jongens het verschil maakten."




Discussieer mee op de forums


Tags

bosz til barslecht bloot counter drukzetten espn ismael pepi saibari schreeuwende vertessen voelden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage