Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'Invalbeurten van Guus Til en Ismael Saibari waren echt fantastisch'

29 oktober 2023 19:21

Luuk de Jong gaf in gesprek met ESPN aan dat PSV zich in de eerste helft liet verrassen. "We waren gewoon niet scherp genoeg. We hebben het geluk dat ze er niet drie of vier maken", aldus De Jong. "Het was nog maar 1-2 en daardoor konden we het in de rust nog recht zetten. Dat pakte voor ons heel goed uit."

De aanvoerder had niet het gevoel dat er sprake was van gemakzucht binnen de ploeg. "Daar probeer je met elkaar echt te waken. Na die 1-1 groeiden we ook echt in de wedstrijd en valt vanuit het niets die 1-2", zo gaf hij aan. "Zij hebben ook gewoon kwaliteit met de doelpunten die ze maakten en de kansen die ze kregen. Daar moet je voor oppassen, maar dat deden we een aantal keer niet."

De Jong was lovend over de invallers meteen na rust. "Ik moet echt complimenten geven aan hoe Guus Til en Ismael Saibari invallen", zei hij daarover. "Saibari een paar keer met de versnelling, Guus met zijn loopacties. Dat was echt fantastisch. En soms heb je dat gewoon nodig als team dat je een paar wissels plaatst en weer gas kan geven. Dat zegt wel weer wat voor geweldige selectie wij hebben, ook vanaf de bank dat die jongens zo belangrijk kunnen zijn."




Discussieer mee op de forums


Tags

jong saibari ismael til espn gemakzucht groeiden plaatst versnelling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage