Transparent
Inloggen
Sluiten

Hirving Lozano: 'Heel speciaal om mijn eerste hattrick tegen Ajax te maken'

29 oktober 2023 19:27

In gesprek met ESPN was Hirving Lozano erg blij na de wedstrijd tegen Ajax. "Het was een geweldige wedstrijd tegen een moeilijke tegenstander", aldus Lozano. "De eerste helft waren we niet op ons best. We waren niet geconcentreerd. We konden het omdraaien en in de tweede helft speelden we goed."

De aanvaller had het gevoel dat de houding van de spelers na rust het grootste verschil was. "In de tweede helft konden we elkaar makkelijk vinden. We vonden elkaar in het doel om samen te winnen. Dat was heel belangrijk", zo gaf hij aan.

Lozano groeide uiteindelijk uit tot de Man van de Wedstrijd. "Het is mijn eerste hattrick. Dat is heel speciaal, zeker tegen zo'n grote tegenstander als Ajax", zei hij daarover. "Het is heel mooi voor mij. Ik ben me aan het aanpassen aan het team, de spelers en de trainer. Dat gaat nu heel goed en dat is mooi."




Discussieer mee op de forums


Tags

lozano hattrick espn geconcentreerd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte