Transparent
Inloggen
Sluiten

Frank Arnesen: 'PSV is een club die me na aan het hart ligt'

2 november 2023 23:21 - ED.nl
Foto: Pro Shots

Frank Arnesen: "PSV is een club die me na aan het hart ligt"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Eindhovens Dagblad heeft Frank Arnesen aangegeven ernaar uit te kijken om opnieuw bij PSV als lid van de Raad van Commissarissen aan de slag te gaan. "Mijn knie heeft me nogal wat problemen bezorgd in de laatste jaren, maar hopelijk wordt het nu snel beter", aldus Arnesen. "Dat is ook een belangrijke reden waarom ik geen full time-functie meer ambieer in de voetballerij, maar PSV is een club die me na aan het hart ligt en daarom wil ik nog graag mijn steentje bijdragen."

Al meer dan de helft van zijn leven is de Deen woonachtig in Eindhoven. "Daarom is het ook zo logisch dat ik weer instap. Ik ben PSV altijd en overal blijven volgen, ook nadat ik weg ben gegaan", zo gaf hij aan. "Het is hier meestal rustig en de cultuur is warm, maar met behoud van stevige ambities. Bij PSV is er altijd de druk om kampioen te worden en daar is iedereen mee bezig."

Vijf jaar geleden besloot Arnesen nog op te stappen bij PSV toen hij bijna anderhalf jaar als commissaris bij de club actief was. "Daar heb ik geen spijt van gehad. Ik kon toen bij Anderlecht, een oude liefde, technisch directeur worden en later heb ik dat bij Feyenoord mogen doen en de club mogen meehelpen met de opbouw naar een hoger niveau. Dat is gelukt", zei hij daarover. "Bij PSV gaat het nu goed en kom ik in een andere fase bij de club en ook nog veel meer op afstand. Ik ben niet van plan om me met het dagelijkse bestuur in het Philips Stadion te gaan bemoeien, maar denk op de achtergrond wel mee en kan een netwerk toevoegen."

Meer op ED.nl




Tags

arnesen anderlecht bestuur feyenoord full instap liefde meehelpen opbouw steentje time woonachtig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
We hebben bij onze vrienden in Amsterdam gezien hoe belangrijk een RvC is. Dit soort ervaren oud spelers zijn zeer welkom op deze plek.
+3/-0

6 maanden geleden
Heeft inderdaad een prima netwerk wat wellicht complementair is aan dat van Brands en/of Stewart. Mooie bijkomstigheid!
+2/-0

6 maanden geleden
Prima keuze voor deze positie. Schat aan ervaring, groot netwerk, PSV-verleden. Succes Frank!
+2/-0

6 maanden geleden
De juiste man op de juiste plaats. Succes Frank enne blijf gezond.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage