Transparent
Inloggen
Sluiten

Contract Anwar El Ghazi verscheurd door Mainz

3 november 2023 18:23 - 1.FSV Mainz 05
Foto: Pro Shots

Contract Anwar El Ghazi verscheurd door Mainz; image source: Pro Shots

Het Duitse 1.FSV Mainz 05 heeft bekend gemaakt dat het contract van Anwar El Ghazi per direct is verscheurd. De aanvaller vertrok eind augustus transfervrij bij PSV en tekende niet veel later een verbintenis in Mainz, maar zijn verblijf bij de huidige nummer laatst van de Bundesliga is van zeer korte duur gebleken.

De reden van het conflict is een pro-Palestijnse post die El Ghazi via zijn social media accounts plaatste. Voor Mainz was het aanleiding om de aanvaller direct op non-actief te zetten, maar maandag kwam de club met een statement dat El Ghazi afstand had genomen van zijn bericht en hij vervolgens in genade werd aangenomen. De bedoeling was dat hij op zeer korte termijn weer zou aansluiten bij de selectie.

Woensdag kwam El Ghazi zelf echter met een verklaring dat hij zich niet kon vinden in de berichten van de club, hij nog steeds achter zijn eerdere bericht stond en hier ook geen afstand van wil nemen. Voor de clubleiding van Mainz aanleiding om zijn contract te verscheuren zodat hij na slechts drie invalbeurten weer op zoek moet naar een andere club.

Meer op 1.FSV Mainz 05




Tags

ghazi mainz verscheurd accounts bundesliga fsv genade palestijnse post statement verscheuren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
verwijderd. discussie wordt niet gewaardeerd zo te zien.
+2/-0

6 maanden geleden
Ik lees hier een reactie van vrijheid van meningsuiting- dat is helemaal juist en moet ook verdedigd worden. Belangrijk om te vermelden is dat Mainz is opgericht door een joodse man die in Auschwitz overleed- dat ligt daar dus extra gevoelig.
Wat ook zorgelijk is is dat de derde generatie medelanders meer begaan zijn met zaken uit het midden oosten dan met zaken hier- erg spijtig
+6/-0

 
6 maanden geleden
Des te meer reden om de misdaden van Israël te veroordelen. Op 4 mei zeggen we namelijk: dit nooit meer.

Vele medelanders waren ook meer begaan met Oekraïne ipv de armoede in Nederland. Het is juist deze dubbele maat die nu geëtaleerd wordt die polariserend werkt.
+1/-1

6 maanden geleden
Beetje vreemd waarom dit hier een nieuwsitem is. Hij is toch weg? Boek dicht dus. Ik zou nu ook wel willen weten hoe Zahavi hier over denkt. Die is productiever en waardevoller voor ons geweest.
+4/-2

reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

6 maanden geleden
Mooi op tijd verkocht - anders had PSV dit gezeik gehad.
+3/-0

6 maanden geleden
Belachelijk dat hij ontslagen is. Hij heeft 'van de rivier tot de zee' verwijderd en donderdag dit geplaatst:
"De diepe pijn die de Palestijnen hebben doorstaan. Het verdoezelen van de details zou een slechte dienst zijn aan de talloze zielen die de afgelopen 70+ jaar zijn getroffen. Laten we ons inzetten voor het leren, begrijpen en zoeken naar oplossingen die gebaseerd zijn op kennis, waarheid en gerechtigheid voor iedereen."
Wat is daar nou mis mee???
+1/-0

6 maanden geleden
Dat wij deze jongen überhaupt nog zo veel aandacht geven hier...
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage