Transparent
Inloggen
Sluiten

Jerdy Schouten: 'Dit seizoen wil ik vaker gaan scoren'

4 november 2023 19:59

Jerdy Schouten kreeg in gesprek met ESPN de vraag of hij zich zorgen maakt dat de intensiteit tussen wedstrijden in de Eredivisie en Champions League zo groot is. "Dat het andere wedstrijden zijn valt niet te ontkennen, maar zorgen maken? Wat verander je eraan? We moeten het er toch maar mee doen", aldus Schouten. "We proberen het vooral op de trainingen na te bootsen. Alles heel kort spelen waarbij de intensiteit heel hoog ligt."

De middenvelder vond niet dat de wedstrijd tegen Heracles als graadmeter gezien kon worden betreft de intensiteit. "Niet iedere wedstrijd is zo maar een makkie. Als de tegenstander dan rood krijgt, is het logisch dat de intensiteit lager ligt dan normaal", zo gaf hij aan.

Schouten maakte zijn eerste treffer in het shirt van PSV. "Een doelpunt maak ik niet zo vaak. Dat ga ik dit seizoen wel vaker doen", zei hij daarover. "In eerste instantie was ik nog aan het kijken of ik hem niet kon passen, maar dit seizoen wil ik wel vaker gaan scoren."




Tags

schouten intensiteit jerdy bootsen eredivisie espn heracles makkie ontkennen verander

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte