Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Bosz: 'Voor de tien-positie hebben we echt een megaluxe probleem'

4 november 2023 20:08

In gesprek met ESPN was Peter Bosz heel tevreden na de wedstrijd tegen Heracles. "We winnen hier met 0-6, natuurlijk ook wel geholpen door die rode kaart die snel valt", aldus Bosz. "Op dat moment waren we al de bovenliggende partij en als je dan tegenover tien man komt te staan helpt dat natuurlijk."

Bosz was opnieuw vol lof over Guus Til. "Net zoals alle andere spelers heeft hij een heel goede wedstrijd gespeeld. Hij had er wel een paar meer kunnen maken, maar hij komt altijd in scoringspositie en dat maakt hem een heel bijzondere speler", zo gaf hij aan. "Elke wedstrijd maken we allerlei afwegingen wie we op die plek neerzetten. Allereerst kijken we naar onszelf, maar ook naar de tegenstander en vooral wat voor wedstrijd wij verwachten. Het is echt een megaluxe probleem wat we hebben, want het zijn allemaal heel goede spelers."

Ook de trainer kreeg de vraag of hij zich zorgen maakt over het gebrek aan intensiteit in de Eredivisie. "Dat is gewoon een gegeven dat we dat in Nederland niet tegenkomen. In een wedstrijd zoals tegen Lens zullen we dat uit onszelf moeten halen", zei hij daarover. "Vandaag was het voor Heracles heel ongelukkig dat ze zo snel met tien man kwamen te staan, want toen werd het voor hun wel heel erg lastig. Maar dat neemt niet weg dat we ook dan die druk moeten blijven zetten en die loopacties moeten blijven maken. We moeten het dan gewoon bij onszelf zoeken."




Discussieer mee op de forums


Tags

bosz megaluxe heracles eredivisie espn intensiteit lens nederland scoringspositie tegenkomen til

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage