Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV denkt ook aan komst van Chris RIchards'

6 november 2023 12:20 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV denkt ook aan komst van Chris RIchards"; image source: Pro Shots

Volgens het Eindhovens Dagblad staat ook Chris Richards in de belangstelling van PSV. De twaalfvoudig international van de Verenigde Staten staat momenteel onder contract bij Crystal Palace. Ingewijden achten zijn komst logischer dan die van Miles Robinson, omdat de 22-jarige Richards al gewend is aan het Europese voetbal.

In 2018 maakte Richards van FC Dallas de overstap naar Bayern München. Uiteindelijk kwam hij tot tien officiële duels voor de Duitse recordkampioen. In de winterse transferperiode van het seizoen 2020/2021 vertrok hij op huurbasis naar TSG Hoffenheim en aan die ploeg werd hij het daaropvolgende seizoen opnieuw uitgeleend.

Bij Hoffenheim wist hij dermate indruk te maken dat hij vorig jaar werd overgenomen door Crystal Palace. De Engelse club betaalde naar verluidt 12 miljoen euro voor de international, maar bij de ploeg uit de Premier League komt hij nauwelijks in actie. Zijn contract bij Crystal Palace loopt nog tot de zomer van 2027.

Meer op ED.nl
Tags

richards palace hoffenheim bayern dallas ingewijden miles robinson tsg uitgeleend winterse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden (gewijzigd)
Kunnen de clubnaam dalijk beter veranderen in PVS ;) Ontopic: als ze kunnen voetballen maakt het natuurlijk niks uit uit welk land ze komen. Eerst kwamen ze allemaal van AZ, nu uit de Verenigde Staten. Kwaliteit en mentaliteit, dat is het enige dat telt.
+4/-0

 
9 maanden geleden
De TD heeft de opdracht op zo goed mogelijke spelers, met de juiste mentaliteit te halen, voor een zo laag mogelijke prijs. Als hij die uit de VS haalt vind ik dat prima.
Ajax heeft 30mil voor Bergwijn , en 20mil voor Brobby betaald. Ik denk dat onze TD dat veel beter doet. En AZ vraag te veel voor hun spelers.
+1/-0

9 maanden geleden
Ken hem niet, heb hem niet zien spelen maar een bankzitter bij Crystal Palace ?? Heb dan ook wel twijfels.
+1/-0

9 maanden geleden
Een speler waar Palace 12 miljoen voor betaald heeft met nog 3,5 jaar contract. Dat zal geen goedkope jongen zijn. Zeker niet als "het alternatief" komende maand uit zijn contract loopt.

Uiteindelijk gaat het natuurlijk vooral om kwaliteit, maar hoop dat we niet teveel geld uitgeven voor iemand die nog nooit ergens basisspeler is geweest.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets klompje koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje psveldhoven ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi