Transparent
Inloggen
Sluiten

Zege tegen Lens cruciaal voor kansen op overwintering

6 november 2023 19:40

Voor PSV staat er woensdagavond een cruciale wedstrijd op het programma. In de groepsfase van de Champions League wacht de thuiswedstrijd tegen RC Lens. Om kans te houden op overwintering in de Champions League is een overwinning in het Philips Stadion cruciaal.

Na een zwakke start in de eigen competitie is Lens bezig aan een sterke reeks. Inmiddels is de ploeg al bijna twee maanden ongeslagen in alle competities. Van die negen duels zijn er wel vijf in een gelijkspel geëindigd, waaronder afgelopen weekend tegen Lorient.

PSV speelde 18 keer eerder een thuiswedstrijd tegen een Franse club en kent daarin wisselende resultaten. Tot nu toe werd er 8 keer gewonnen, 6 keer gelijkgespeeld en 4 keer werd er verloren. Vorig seizoen was AS Monaco de laatste ploeg. Toen werd in de verlenging uiteindelijk met 3-2 gewonnen.




Tags

lens lorient monaco verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage