Jong PSV in blessuretijd onderuit tegen ADO

6 november 2023 21:49

Jong PSV in blessuretijd onderuit tegen ADO; image source: Pro Shots

Jong PSV is maandagavond onderuit gegaan in de Keuken Kampioen Divisie. Het duel tegen promotiekandidaat ADO Den Haag eindigde in een pijnlijke 1-2 nederlaag. Vlak voor rust had Jevon Simons met zijn eerste doelpunt in het betaald voetbal nog de score geopend, maar in de slotfase wist ADO toch nog gelijk te maken.

Dankzij een uitblinkende doelman Niek Schiks leek Jong PSV een punt over te houden aan de wedstrijd, maar diep in blessuretijd volgde toch de tweede treffer voor de Hagenezen.

Opstelling Jong PSV: Schiks, El Meliani (87' Geerts), Van de Blaak, Gil y Muinos, Oppegard, Land, Nassoh, Jimenez (87' Jansen), Simons (68' Uneken), Van Duiven, Babadi (46' Gonzaga)

jong ado schiks simons babadi blaak duiven geerts gil gonzaga jansen jevon jimenez meliani muinos nassoh niek oppegard uitblinkende uneken

6 maanden geleden
Een wedstrijd voor JPSV zou maar 80 minuten moeten duren.Al de nodige punten op het einde van een wedstrijd verloren.Schiks keepte een goede wedstrijd maar liet bij het 2e doelpunt van Ado de bal los.Persoonlijke fouten breken JPSV vaak op.Uitblinkers waren vd Blaak en Schiks ondanks het 2e doelpunt.Van Duiven geen kans tegen de Ado verdediging.Land,Nassoh en Oppegard haalde een aanvaardbaar niveau.Babadi de eerste helft niet opvallend.
+4/-0

Van Duiven wordt flink gehyped en heeft grote gunfactor bij iedereen maar als je heel objectief naar hem kijkt beschikt hij natuurlijk nauwelijks over echte ‘wapens’ om een spits op topniveau te worden
+2/-0

Verliezen van Ado is op zich geen schande, wel een leuk team. Echte winnaarsmentaliteit lijkt toch een beetje te ontbreken, maar goed, leer er maar van. En zo wordt het doorselecteren ook makkelijker.
+1/-0

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage