Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Bosz: 'We weten wat ons te doen staat'

7 november 2023 13:55

Op de persconferentie van dinsdag gaf Peter Bosz aan dat er geen twijfel over is dat PSV moet winnen tegen Lens. "We weten dus wat ons te doen staat", aldus Bosz, opgetekend door Voetbal International. "Ik vond dat we in de uitwedstrijd ook al de bovenliggende partij waren, maar dat we het na ons doelpunt lastig hebben gehad en we na de 1-1 de intensiteit waarmee Lens kan spelen, hebben ervaren. Maar zij hebben nu niet een heel stadion dat hen steunt en wij wel. Dat kan morgen een groot verschil zijn."

Bosz vindt het wel onzinnig om te praten over een favorietenrol. "We zullen negentig minuten top moeten zijn om te winnen in de Champions League", zo gaf hij aan. "Maar we kunnen in elk geval mee in de intensiteit die wordt gevraagd. Dat hebben we ook al laten zien en voor mijn spelers is het niet lastig te schakelen tussen de Eredivisie en de Champions League. Het spel zal intenser zijn en dat uit zich in meer sprints en meer sprints op hoge snelheid. Maar wij kunnen dat."

De trainer vindt wel dat zijn ploeg effectiever moet zijn en nog meer kansen moet creëren dan in Frankrijk het geval was. "Ik heb mijn spelers de vorige keer willen meegeven hoe het is om tegen Lens te voetballen. Ze hebben het nu inmiddels zelf ervaren en dat nemen ze mee naar de wedstrijd van morgen", zei hij daarover. "Wij hebben met beelden laten zien aan de spelers wat we moeten doen en waar onze mogelijkheden zullen liggen. En zonder er te veel over te zeggen, hoop ik dat morgen heel duidelijk te zien is wat we anders zullen doen."




Tags

bosz lens intensiteit sprints effectiever eredivisie favorietenrol frankrijk intenser steunt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte