Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV doet uitstekende zaken in Youth League met winst tegen RC Lens

8 november 2023 15:53
Foto: Pro Shots

PSV doet uitstekende zaken in Youth League met winst tegen RC Lens; image source: Pro Shots

PSV heeft woensdagmiddag in de UEFA Youth League een goede stap gezet richting overwintering. Het thuisduel tegen RC Lens eindigde in een 2-0 overwinning. Omdat het duel tussen Arsenal en Sevilla in een gelijkspel eindigde, staat de ploeg van Vincent Heilmann nu op de tweede plaats in de groep.

Emir Bars en Jesper Uneken maakten de doelpunten voor PSV. De uiteindelijke eindstand was voor rust al bereikt.

Opstelling PSV: Steur, Rovers, Dagasan, Kuhn, Tytens, Abed, Van den Heuvel, Van den Berg (90' Van der Plas), Kwaaitaal (88' Jager), Uneken, Bars (70' Kluit)




Discussieer mee op de forums


Tags

lens bars uneken abed arsenal berg dagasan emir heilmann heuvel jager jesper kluit kuhn kwaaitaal plas rovers sevilla steur tytens uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Hopelijk het goede voorbeeld voor vanavond.

Wat is dat trouwens voor iets achterlijks dat de Youth League wedstrijd tussen Arsenal en Sevilla op drie zenders van Ziggo live werd uitgezonden, terwijl PSV-Lens nergens was te zien?
+2/-0

6 maanden geleden
Klopt,ik zag geen camera's op de Herdgang itt. de wedstrijd tegen Sevilla.De overwinning was dik verdiend met in de 2e helft nog een schot onderkant lat en een bal binnenkant paal van PSV.Lens creëerde nauwelijks een kans.PSV u19 stond prima te verdedigen.Mij een raadsel hoe ze in Lens konden verliezen.
+2/-0

 
6 maanden geleden
Van die hele zender is geen touw aan vast te knopen. Al laten ze in ieder geval wel hun ware gezicht zien aangezien ze alle wedstrijden van Feyenoord in de Youth League wel hebben uitgezonden.

Dat viel maandagavond overigens ook heel erg op bij Rondo toen ze gingen voorbeschouwen op de CL. Feyenoord had een pittige wedstrijd, want ze moesten tegen de nummer twee van Italië van afgelopen seizoen. PSV mocht geen enkel probleem zijn, want die speelden tegen de nummer zestien van Frankrijk (die eigenlijk tiende staan) en hebben sowieso ook heel erg makkelijk geloot met de nummer vijftien van Spanje erbij.

Even los van dat zestiende/tiende verhaal is dat precies het verschil waar de nadruk op wordt gelegd. Want net zoals Lazio is ook Lens de nummer twee van hun competitie van vorig seizoen. En net zoals Lens is Lazio de huidige nummer tien in hun competitie. Maar dat die een heel matige ploeg hebben, kwam in die voorbeschouwingen nergens voorbij.
+4/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage