Transparent
Inloggen
Sluiten

Jordan Teze: 'Uiteindelijk maken we een goede goal en overleven we goed'

9 november 2023 00:35

In gesprek met RTL 7 gaf Jordan Teze aan dat het een zwaar gevecht was geweest tegen Lens. "Je wist dat zij een heel fysiek team zijn. In bepaalde aspecten moest je daarin meegaan, maar in een paar ook weer niet", aldus Teze. "We kunnen goed voetballen en dat hebben we geprobeerd te doen. Zij speelden volle bak een-op-een en dan moet je gewoon slim zijn en voor de tweede bal gaan. Uiteindelijk maken we een goede goal en overleven we goed."

De verdediger was het volledig eens met de opmerking dat PSV zich vergat te belonen door kansen niet te benutten. "Zeker in de laatste vijftien tot twintig minuten", zo gaf hij aan. "We kwamen een paar keer goed voor hun goal, maar dat was of de eindpass niet goed, het schot niet goed of de keuze niet goed. Dan komen we nog goed weg dat zij op de paal schieten, maar die kansen moeten we wel beter gaan benutten."

Gevraagd werd wat er in de rust in de catacomben gebeurde. "Dat ging wel even goed mis. Het was een klein akkefietje tussen beide teams. Dat was een beetje beladen", zei hij daarover. "Natuurlijk is het niet goed wat daar gebeurde. Ik wil ook niet zeggen dat dit erbij hoort."

Teze kreeg tot slot de vraag wat voor PSV de mensen hadden gezien. "Een PSV dat iets minder heeft gevoetbald, maar ook op strijdlust kan winnen", reageerde hij daarop. "We hebben veel kansen en mogelijkheden gecreëerd, die alleen niet benut. Maar we hebben vooral gestreden met z'n allen."




Discussieer mee op de forums


Tags

teze jordan eindpass lens meegaan slot strijdlust vergat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage