Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV en Johan Bakayoko akkoord over nieuw contract'

9 november 2023 16:41 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV en Johan Bakayoko akkoord over nieuw contract"; image source: Pro Shots

Onder meer het Eindhovens Dagblad bevestigt de berichten dat Johan Bakayoko een nieuw contract tekent bij PSV. De aanvaller wordt beloond vanwege de ontwikkeling die hij heeft gemaakt en daardoor worden de arbeidsvoorwaarden sterk verbeterd. Aan de contractduur verandert niets. Alle partijen vinden de duur tot zomer van 2026 nog acceptabel.

In principe is het de bedoeling dat de aanvaller na dit seizoen pas zal worden verkocht en bij voorkeur met een landstitel op zak. Daar zal wel een gigantisch bod tegenover moeten staan. Afgelopen zomer was een bod van 40 miljoen euro van Brentford niet voldoende.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko acceptabel brentford contractduur landstitel zak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
als het contract niet wordt verlengd qua contractduur, wat is dan vanuit het perspectief van PSV de reden voor verbetering van het contract? Bepaalde clausules eruit halen waarvan weer niemand wist dat ze bestonden? Of alleen meer geld naar Johan? Ben zeer benieuwd
+1/-0

 
6 maanden geleden
Waarschijnlijk een toezegging dat ie niet vertrekt in de winterstop
+1/-0

 
6 maanden geleden
Als een andere club hem wil hebben en hij via de rechter een betere baan/club wil afdwingen, dan is dat lastiger aannemelijk te maken als het salaris niet veel verschilt. Je kan daardoor een hogere transfersom bewerkstelligen is mijn idee.
+1/-0

6 maanden geleden
Dit was toch weken geleden al door hem zelf genoemd?
+1/-0

6 maanden geleden
Hier hadden we het twee weken geleden al over, het Ed loopt dus een beetje achter, niet voor het eerst trouwens. Ik dacht dat het bod van 40 miljoen voor PSV wel voldoende was, maar dat hij zelf geen zin had.
+2/-0

6 maanden geleden (gewijzigd)
Een tijdje geleden ook gebeurd met Gakpo. Opwaardering zonder ogenschijnlijke tegenprestatie. Zou goed zijn als PSV dat toelicht, kan me niet voorstellen en mag toch hopen dat ze geen geld weggeven zonder er iets voor terugkrijgen. Zou heel slecht financieel management zijn en geeft compleet het verkeerde signaal af.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Je kunt het ook anders zien. Naar de jeugd is het ook een signaal dat je niet direct een absurd salaris moet eisen als je een keer in het eerste hebt gespeeld (bv. Babadi) maar dat als je presteert je vanzelf beloond wordt.

Verder weten we natuurlijk niet of aan Bakayoko mondeling een salarisverhoging is toegezegd als hij goed zou presteren.

En toelichten welke voorwaarden er in een contract staan versterkt zelden je onderhandelingspositie naar andere clubs en naar andere spelers.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage