Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV zet nog steeds in op nieuw contract Isaac Babadi'

9 november 2023 16:47 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV zet nog steeds in op nieuw contract Isaac Babadi"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV nog altijd hoopt op een contractverlenging van Isaac Babadi. De insteek van de jeugdinternational is nog altijd om te blijven in Eindhoven en de clubleiding heeft er alles aan gedaan om hem duidelijk te maken dat zijn contractsituatie vorig jaar niet goed is ingeschat.

Vermoedelijk zullen alle partijen na de komende interlandperiode weer verder met elkaar in gesprek gaan. Babadi maakte in de afgelopen weken tweemaal zijn opwachting bij Jong PSV, maar wordt door Peter Bosz nog steeds als een serieuze optie gezien voor de A-selectie.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

babadi isaac bosz contractsituatie jong opwachting

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
vraag me zeer af wat de rol van zijn zaakwaarnemer hierin is. Hij zegt zelf altijd dat zijn intentie is om bij te tekenen. Dan had ik als ik hem was ook even mijn eigen zaakwaarnemer op het matje geroepen
+2/-0

 
6 maanden geleden
Wordt bijgestaan door z’n broer volgens mij.
Als een speler ECHT wil blijven dan is de rol van een zaakwaarnemer natuurlijk heel beperkt. Tijd zal het ons leren..
+1/-0

 
6 maanden geleden
En door een zaakwaarnemer uit Sierra Leone (de broer van Rudiger).

Ik meen laatst een interview met die broer van Babadi gelezen te hebben waarin hij zei dat Babadi vorig seizoen al woedend was dat hij niet speelde in PSV 1 en hij sowieso al zou zijn vertrokken als Van Nistelrooij nog de trainer was.

Die is gewoon weg over een half jaar. Zijn intentie om bij te tekenen is duidelijk alleen als hij een basisplaats bij PSV krijgt. En laten we het netjes zeggen dat hij voor dat niveau op dit moment nog tekort komt.
+4/-0

 
6 maanden geleden
Als hij beter speelt, staat hij zo in de basis. Dat soort dingen heb je toch echt zelf in de hand. Boos kan je daar niet om worden, verder kijken voor je ontwikkeling wellicht wel.
+2/-0

6 maanden geleden
Hij kwam als een komeet in de voorbereiding, maar is inmiddels, mede door blessureleed en wellicht ook de contractperikelen(?), vierde keuzes op zijn positie, waarbij hij ook nog eens de pech heeft dat zowel Til, Tillman als Saibari al verschillende keren beslissend zijn geweest. Op de flanken hebben we ook voldoende kwalitatieve opties, waardoor het voor Isaac lastig zal zijn om zich op korte termijn weer in het elftal te spelen.

De vraag is of hij (en zijn zaakwaarnemers) het geduld hebben om te wachten tot de kansen komen (wellicht pas volgend seizoen?), of dat het snelle geld en de vooruitzichten van een andere club in een grotere competitie aantrekkelijker zijn.

Ik ben benieuwd, maar mijn gevoel zegt dat deze jongen in de zomer transfervrij Eindhoven zal verlaten.
+2/-0

6 maanden geleden
Ik ben hier zo langzamerhand wel klaar mee. Graag of niet, al zijn de belangen waarschijnlijk te groot om dat standpunt aan te nemen
+5/-0

6 maanden geleden
Dit steeds terugkerende nieuws over Babadi doet me denken aan Xavi vorig seizoen. steeds melden we zijn er mee bezig. Kom gewoon met nieuws naar buiten als er echt iets te melden valt. We snappen heus wel dat Stewart het hele jaar door aan het onderhandelen is dus dat hoeft niet continu gemeld te worden.
+1/-1

 
6 maanden geleden
PSV komt hier zelf toch niet mee? Rik Elfrink heeft ze hierover een vraag gesteld. Wat moeten ze dan doen, weigeren te antwoorden?
+1/-0

 
6 maanden geleden
Ik heb het ook over de media, PSV belegt hier zelf geen persconferentie over ofzo.
+1/-0

6 maanden geleden
Lijkt me duidelijk dat bij hem het geld op de eerste plaats komt voor het sportieve,meestal loopt dat niet goed af.
+2/-0

6 maanden geleden
Klaar mee, de groeten Babadi. Oh oh ik wil zo graag blijven maar een handtekening zetten doe ik niet. En die arme jongen allemaal de schuld van zijn zaakwaarnemer.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage