Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV denkt aan verkoop Shurandy Sambo'

9 november 2023 16:52 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"PSV denkt aan verkoop Shurandy Sambo"; image source: Pro Shots

Volgens Voetbal International overweegt PSV om Shurandy Sambo te verkopen in de komende transferperiode. De rechtsback komt bij PSV nauwelijks om actie en op die manier kan de club nog iets aan hem overhouden. De zelfopgeleide rechtsback heeft nog een conract tot komende zomer.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

sambo conract

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
wat een onzin. waarom verhuurt psv nooit spelers?? Deze man had gewoon nog een jaar bij sparta kunnen knallen!
+1/-3

 
6 maanden geleden
Is het niet zo dat Sambo zelf het contract niet wil(de) verlengen? Verhuren zonder verlengen contract is dan geen optie.
Wel suf dat hij zijn contract niet wil(de) verlengen terwijl PSV hem alle ruimte heeft gegeven om te revalideren na zwaar blessureleed.
+9/-0

 
6 maanden geleden
ah dat was bij mij niet bekend. Dan is verhuren geen optie idd.
+1/-1

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Ik snap zijn motivatie wel niet te verlengen. Toen Dest gehaald werd, was dat een teken dat hij achter aan moest sluiten. Ik vind het zonde, vlgs mij heeft hij veel potentie, en het is gewoon belangrijk dat hij veel wedstrijden speelt op hoger niveau om zijn ontwikkeling voort te zetten. Dat hij hier 'ruimte krijgt om te revalideren' is niets bijzonders, dat krijgt elke selectiespeler namelijk.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Zijn contract dat in 2022 zou aflopen werd in 2022 verlengd. Contract onderhandelingen liepen al sinds voorjaar 2021 en gingen niet echt snel. In september 2021 raakte Sambo geblesseerd aan zijn knie. Ondanks aflopend contract heeft PSV toen verlengd naar zomer 2024.

Er is daarna (als ik het me goed herinner) geprobeerd opnieuw te verlengen. Daar kwam niets concreets uit, ondertussen namen Teze en Dest hun kans. Om die reden is in de zomer al gekeken naar verkoop (omdat Sambo niet wilde verlengen en er op korte termijn geen perspectief was voor hem). Er lag een akkoord met Twente, maar daar heeft Sambo zelf de stekker uit getrokken. Dat PSV hem nu wil verkopen snap ik heel goed, zodat ze nog iets overhouden aan de gepleegde investeringen.
+1/-0

 
6 maanden geleden
PSV heeft al het recht proberen Sambo te verkopen, maar alleen als Sambo dat ook wil Sambo is nl. een werknemer met rechten en plichten, en niet een slaaf.
+2/-0

6 maanden geleden
Ik had eigenlijk gedacht dat Sambo dit jaar een serieuze kans zou krijgen in de A-selectie, maar daar is eigenlijk geen sprake van. Na Teze, Van Aanholt en Dest is hij duidelijk 4e keus, ondanks zijn goede prestaties bij Sparta.

Of dat nou komt door contractperikelen, of doordat Bosz het gewoon minder in hem ziet zitten, weet ik natuurlijk niet, maar ik heb niet het idee dat er voor Sambo een toekomst bij PSV1 is.

Het feit dat PSV hem in de zomer al aan Twente wilde verkopen, is natuurlijk een duidelijk signaal en daarom zal dit bericht waarschijnlijk niemand verbazen.
+3/-1

6 maanden geleden
Het is zolangzamerhand graag of niet bij hem. PSV heeft hem gesteund tijdens de revalidatie ook nog eens. Dat hij weinig kansen krijgt, tsja, het is een goede selectie. Saibari speelde top bij Marokko, was beste tegen Arsenal maar is nu ook even de derde keus voor de ''10''. Hij moet gewoon even geduld hebben, nu Kotchap er voorlopig uit ligt hebben we eigenlijk maar 2 centrumverdedigers, kans is groot dat Teze een keer daar zal moeten spelen. Dan komen kansen vanzelf. Tuurlijk had hij een leuk half jaar bij Sparta, maar om daar nu een basisplaats mee te kunnen claimen.
+1/-0

6 maanden geleden
De gunfactor bij spelers vanuit de eigen jeugd is hoog,maar vanaf dag een kreeg ik wel de indruk dat er daar van uit de leiding anders over werd gedacht omdat hij simpelweg toch tekort komt op de een of andere manier.
Ook de concurrentie is groot met Dest,Teze,Mauro junior en komende jeugd.
+1/-0

6 maanden geleden
Wel doodzonde. Gaat weg en wordt een grote jongen, geloof me. Is een stylist.
+2/-0

6 maanden geleden
Shurandy wilde zelf alleen naar het buitenland deze zomer, maar die optie was er niet. Dus bleef hij. Geloof mij maar, ik ken zijn familie.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Die kans voor buitenland komt nog wel.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage