Transparent
Inloggen
Sluiten

Bosz boos over KKD-regels

10 november 2023 20:54 - ED
Foto: Pro Shots

Bosz boos over KKD-regels; image source: Pro Shots

Het ED tekent op dat PSV-trainer Peter Bosz op het wekelijkse persgesprek kritisch was op de regels van de Keuken Kampioen Divisie, die het onmogelijk maken om spelers die terugkeren van een blessure weer speelminuten te laten maken. Mauro Júnior en Armando Obispo zijn beide 24 jaar oud en zijn daarmee ruim te oud. "Het is belachelijk dat dat niet kan", aldus Bosz, die zich afvraagt hoe ze anders weer ritme op moeten doen: "In vriendschappelijke wedstrijden, waardoor wij weer andere spelers moeten belasten?"

Meer op ED




Discussieer mee op de forums


Tags

bosz kkd armando mauro obispo persgesprek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Daar heeft hij wel gelijk in wat dat betreft .
+1/-0

6 maanden geleden
Vanuit het perspectief van PSV begrijp ik het. Als je echter een fc Groningen bent en je speelt tegen bijvoorbeeld een herstellende noa Lang. En de week daarop is dat niet meer nodig en treft Willem 2 een JongPSV zonder Noa Lang is dat niet helemaal eerlijk.
+4/-0

 
6 maanden geleden
Het is dubbel. Vanuit het perspectief van PSV heeft Bosz gelijk. Maar ik snap de regels wel. Het kan niet zo zijn dat de ene club tegen een topspeler van PSV speelt en de andere club niet. Dat is ook geen eerlijke concurrentie.
+3/-0

 
6 maanden geleden
Ja maar dat is natuurlijk onzin. Het argument is dus gewoon leeftijd Mauro en Obispo mogen dus niet meedoen omdat ze voor 1 januari 2001 geboren zijn, dus de regel geldt niet voor bv een Bakayoko of een Saibari. Ik noem maar iemand. Dat gaat toch nergens over? De regels zouden voor elke ploeg toch het zelfde moeten zijn die in die competitie spelen? Maar je zegt toch ook niet tegen Eindhoven dat ze geen spelers mogen opstellen die voor 1 januari 2001 geboren zijn?
+1/-0

6 maanden geleden
Dan maar een oefenpotje aangevuld met jeugd of spelers die bijvoorbeeld 15 minuten in actie kunnen komen.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage