Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV zet ook PEC eenvoudig opzij: 4-0

12 november 2023 14:49
Foto: Pro Shots

PSV zet ook PEC eenvoudig opzij: 4-0; image source: Pro Shots

PSV heeft vanmiddag de twaalfde wedstrijd van het seizoen eenvoudig gewonnen. Tegenstander PEC werd vanaf het begin de wil opgelegd en kon geen enkel moment aanspraak maken op iets. De Eindhovenaren speelden niet groots, maar gaven vrijwel niets weg en liepen gemakkelijk naar een ruime overwinning.

Het was Lozano die de score opende, op aangeven van Guus Til. Een nette goal binnen 5 minuten, die goed bekeken moest worden door de VAR, omdat de Eindhovenaren op twee momenten in de aanval maar net niet buitenspel stonden. De score werd nog voor het halfuur verdubbeld doordat Guus Til de bal in de korte hoek langs de doelman van PEC kreeg, op aangeven van Johan Bakayoko.

Al vroeg in de tweede helft kopte Luuk de Jong de derde van de middag in het net uit een corner van Bakayoko. De Jong staat op de eeuwige topscorerslijst van PSV nu nog één doelpunt achter de nummer twee Coen Dillen. De eindstand werd bepaald door Malik Tillman, na een prachtige Eindhovense aanval. De assist van Dest achter het standbeen langs was de kers op de taart.




Discussieer mee op de forums


Tags

pec bakayoko jong til aanspraak dest dillen eeuwige kers lozano malik standbeen taart tillman topscorerslijst twaalfde var

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage