Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV haalt ook maximale uit derde blok

12 november 2023 15:23

PSV heeft door de overwinning tegen PEC ook het derde blok wedstrijden foutloos afgesloten. De Eindhovenaren gaan fier op kop in de Eredivisie met maar liefst 36 punten uit 12 wedstrijden en een doelsaldo van +40. Later vanmiddag kunnen Feyenoord en AZ, die tegen elkaar spelen, proberen om op 7 punten te komen van PSV. FC Twente, de huidig nummer 2, staat op 9 punten achterstand.

Na de interland-break staan voor PSV uitdagende wedstrijden in de Eredivisie op het programma. Op 25 november spelen de Eindhovenaren uit bij FC Twente en op 3 december is er de uitwedstrijd in de Kuip tegen Feyenoord. Daartussen zit overigens de Champions League uitwedstrijd bij Sevilla.

Vervolgens mag PSV het thuis opnemen tegen Heerenveen op 7 december, met als afsluiter op 17 december AZ uit, na de laatste Champions League groepswedstrijd tegen Arsenal tussendoor.




Tags

eredivisie feyenoord twente afsluiter arsenal daartussen fier foutloos groepswedstrijd heerenveen kuip pec sevilla

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage