Transparent
Inloggen
Sluiten

[video] Koeman houdt open of hij Luuk de Jong meeneemt naar EK

14 november 2023 12:22
Foto: Pro Shots

[video] Koeman houdt open of hij Luuk de Jong meeneemt naar EK; image source: Pro Shots

Bondscoach Ronald Koeman maakte vanmiddag op de persconferentie in aanloop naar de EK-kwalificatieduels tegen Ierland en Gibraltar een warrige indruk. Gevraagd naar Jordy Clasie zei Koeman dat hij hem waarschijnlijk niet gaat selecteren voor het EK, omdat die momenteel niet beschikbaar is. "Ik vind dat je onderdeel ergens van moet willen zijn. Ik laat liever geen spelers thuis die de kastanjes uit het vuur hebben gehaald", aldus Koeman. Direct daarna gevraagd naar het al dan niet selecteren van Luuk de Jong voor het EK, wilde de bondscoach niet reageren: "dat weet ik niet, daar ben ik nog niet voor mezelf uit".

Over PSV'er Jerdy Schouten kwam Koeman met dit bizarre commentaar over zijn eigen selectie: "ik vind wel dat het terecht is dat hij erbij is".




Discussieer mee op de forums


Tags

koeman jong clasie gibraltar ierland jerdy kastanjes kwalificatieduels schouten vuur warrige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Die man is al jaren warrig.
Niets nieuws onder de zon dus.
+2/-0

 
6 maanden geleden
Klopt hij is warrig inderdaad. Wel een jonge ajaxied Hato bij de selectie halen die nog niets gepresteerd heeft en om dan uit te leggen dat Schouten erbij zit omdat ie CL speelt. En een Teze die inzetbaar is op meerdere posities en ook uitstekend presteerd dit seizoen laat ie ook gewoon maar even thuis. Dus ja Ronald is erg warrig inderdaad...
+2/-0

6 maanden geleden
Koeman en Luuk willen beiden de eer aan zichzelf houden,
Koeman warrig Luuk "koppig"?;-)
+1/-0

6 maanden geleden
Ligt het aan mij of begint de redacteur van deze berichten op de site steeds meer humor te vertonen. Van de week las ik al ''schitterend spelende ajax'' of zoiets omdat de ajacieden geselecteerd waren en nu dit stukje weer.
+2/-0

6 maanden geleden
Hij kijkt ook behoorlijk warrig
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage