[video] Pepi schiet VS met recordtreffer langs Trinidad & Tobago

17 november 2023 08:45

PSV'er Ricardo Pepi schoot vannacht vannacht 8 minuten voor tijd de 1-0 binnen voor de Verenigde Staten tegen Trinidad & Tobago en brak daarmee het verzet van de tegenstander, dat al vanaf het einde van de eerste helft met 10 man speelde. Daarna liep de VS nog uit tot 3-0. Pepi begon vanaf de bank en mocht na een uur spelen het veld in komen voor PSV-teamgenoot Malik Tillman. Sergiño Dest speelde de hele wedstrijd mee.

Voor Pepi was zijn treffer zijn vijfde dit jaar als invaller bij zijn nationale team. Nog nooit scoorde een Amerikaan vijf keer als invaller binnen één kalenderjaar. In totaal scoorde Pepi nu tien keer voor de Verenigde Staten.

pepi tobago trinidad recordtreffer dest malik teamgenoot tillman verzet

6 maanden geleden (gewijzigd)
Mooie goal hoor. Was nog niet zo makkelijk om te maken. Rednecks gaan ook behoorlijk los.

Wat een luxe hebben we toch voorin. Zelfs als alle drie de basisspelers geblesseerd zijn, is de voorhoede met Lozano - Pepi - Vertessen nog steeds alleraardigst.
+2/-1

6 maanden geleden
Is PSV nu hofleverancier van t US Team?
+1/-0

Ja, verder Juve, Milan en Nothingham met 2.
+1/-0

Zo'n beetje 2 goals per wedstrijd gemiddeld dit seizoen. Ik was niet heel overtuigd dat ie bij Grunn zoveel waard was, maar hij maakt het waar.
+1/-0

Ik zou hem toch graag wat eerder zien invallen bij PSV. Tuurlijk Luuk doet het fantastisch en is de onbetwiste nummer 1, maar geef hem een laatste half uur, dan kan hij nog iets laten zien. Dan krijgt Luuk ook wat meer rust (is ook de jongste niet en er komen nog heel veel wedstrijden) en de wedstrijd is dan meestal toch al beslist.

Want eerlijk gezegd heb ik nog te weinig beeld van hem om nu te kunnen zeggen of hij dat forse bedrag waard was. Goals tegen Trinidad en Tobago etc zeggen mij niet zo heel veel. Ik kan sowieso de Noord Amerikaanse landen niet zo goed inschatten.
+1/-0

Komt erbij dat Luuk het behoorlijk te verduren krijgt per wedstrijd en dus best wat bescherming mag genieten, het is niet normaal hoeveel klappen Luuk opvangt per wedstrijd.
+1/-0

Speelde Miles Robinson? Heb nog steeds het gevoel dat een grote, sterke, snelle verdediger de missing link is tot echte top prestaties (kampioens elftal en uitzonderlijk Europees succes zoals Ajax een paar jaar geleden). Had mijn hoop gezet op Bella Kotchap maar lijkt achteraf toch tegen te vallen
+1/-0

Robinson gaf de assist

Edit: oeps, andere Robinson
+1/-0

Heeft een neusje voor de goal. Scoort toch makkelijk. Heb er veel vertrouwen in. Langzaam meer speeltijd geven. Luuk verdient wat meer rust.
+1/-0

Was Leo Beenhakker niet ooit coach van Trinidad ? Kan het ook googlen maar meestal is Ricardo Izecson sneller ;)
+1/-0

Klopt ;) Daarmee ook naar het WK geweest in 2006
+2/-0

Verslaggever: Is het een wonder dat Trinidad hier op het WK in Duitsland is?
Don Leo: Een wonder? Nee hoor, we zijn gewoon met het vliegtuig gekomen.

Mooie persconferenties wel met die Beenhakker :-)
+3/-0

Klopt, een van mijn favoriete (niet psv) trainers.
+1/-0

Roberto Ricardo maakt het allemaal uit hè? ;-)
+2/-0

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage