Transparent
Inloggen
Sluiten

Veerman: "alleen een volgende stap als dat ook goed is voor PSV"

17 november 2023 09:17 - Telegraaf
Foto: Pro Shots

Veerman: "alleen een volgende stap als dat ook goed is voor PSV"; image source: Pro Shots

De Telegraaf brengt een interview met PSV'er Joey Veerman aan de hand van 15 stellingen. De krant zelf kopt met de kritiek van Rafael van der Vaart op de middenvelder en het feit dat Veerman het daar niet mee eens is. Positiever zijn zijn uitspraken over trainer Bosz: "Ik vind hem gewoon een heel goede trainer. Hij is duidelijk. En dat is bij een topclub ontzettend belangrijk. In het veld weet iedereen precies wat hij in welke situatie moet doen. Ook buiten de lijnen is hij helder. Ik werd tegen Ajax in de rust gewisseld en een dag later legde hij uit waarom hij dat deed", aldus Veerman. Hij vertelt verder dat de trainer hem heeft geleerd sneller om te schakelen door "niet met de armen te gaan staan zwaaien".

Na dit seizoen loopt het contract van Veerman nog twee seizoenen door. De club heeft hem nog niet benaderd om over verlenging te praten. Veerman: "Als de club een mooi bedrag krijgt, denk ik dat we er allebei wel voor openstaan".

Meer op Telegraaf
Discussieer mee op de forums


Tags

veerman bosz joey rafael telegraaf vaart verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Kortom, hij staat op zich open voor een vertrek ;) Maar dat was eigenlijk al een beetje bekend. Vind het een leuke speler, maar toch vind ik hem gevoelsmatig (uitstraling met name) niet echt bij PSV passen. Das een gevoel en dus niet gebaseerd op feiten voordat ik hier met allerlei statistieken om de oren word geslagen.
+1/-0

 
3 weken geleden
Flats daar hedde der eentje te pakken;-) haha
+10/-0

 
3 weken geleden
Inderdaad, dat heb ik gevoelsmatig ook. Hij mag van mij best vertrekken voor een mooi bedrag. Denk dat hij wel aardig in de markt ligt.
+1/-0

3 weken geleden
Make PSV an offer they can't refuse. Leuke speler aan de bal. Goed overzicht en een geweldige (lange) pass maar ook Veerman is niet onmisbaar. (Oppegard ?? Saibari ??)
+1/-0

 
3 weken geleden
De spelers die je opnoemt hebben hele andere kwaliteiten. Oppegard is zelfs linksback.
+2/-0

 
3 weken geleden
Jij wil serieus Veerman vervangen door Oppegard? Ben je wel helemaal 100% in orde??
+3/-3

 
3 weken geleden
Ben helemaal in orde hoor, maak je maar niet ongerust. Heb me vergist in de naam ik bedoel op termijn Tygo Land maar daar zal jij dan wel weer niet van gehoord hebben. Vind het trouwens wel een kinderachtige, kortzinnige reactie, maar ieder zijn mening he.
+2/-2

 
3 weken geleden
Je kan het kinderachtig noemen, maar jij bent degene die zo een rare kansloze naam noemt, niet ik! En dan doen alsof ik Land niet zou kennen is pas kansloos, in tegenstelling tot jou ken ik PSV spelers en hun positie wel hoor!
+2/-3

 
3 weken geleden
Ik denk dat het beter is dat je bij Kloekky reageert op zijn opmerking tav het voetbal, en je niet iets over hem medisch als persoon gaat typen. Hierdoor lopen de discussies alleen maar uit de hand.
+5/-0

 
3 weken geleden
Medisch als persoon? Was toch vrij normale opmerking? Maar als dat helemaal verkeerd viel bij deze mijn excuses hoor, ik ging blijkbaar over de scheef!
+3/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

bakayoko benitez berghuis bergwijn boscagli bosz brobbey crisy crockett dest feyenoord hahaha hypo izecson jong koeman lens oranje overmars saibari santos schouten sevilla teze til twente vaio veerman vertessen vitesse