Transparent
Inloggen
Sluiten

[update] [video] Dest pakt rood uit frustratie

21 november 2023 07:38
Foto: Pro Shots

[update] [video] Dest pakt rood uit frustratie; image source: Pro Shots

PSV'er Sergiño Dest heeft geen beste beurt gemaakt bij het nationale team van de Verenigde Staten. De back dacht de bal net binnen de lijnen te houden bij een 1-0 voorsprong tegen Trinidad & Tobago, maar de grensrechter vlagde dat de bal uit was. Dest schoot daarop de bal de tribune in, wat hem een gele kaart opleverde. Vervolgens ging hij zo tekeer tegen de scheidsrechter dat dat hem zijn tweede gele kaart opleverde. Zijn teamgenoten waren woest op de PSV'er en verloren de wedstrijd uiteindelijk met 2-1.

Ook Pepi en Tillman deden mee aan de wedstrijd. In de 65e minuut loste Tillman basisspeler Pepi af in het veld. Omdat de Verenigde Staten de heenwedstrijd met 3-0 wonnen, heeft het verlies geen gevolgen en gaan ze wel door naar de halve finale.[update] Via Instagram bood Dest inmiddels zijn excuses aan aan zijn teamgenoten, de technische staf en de fans. Hij noemt zijn eigen gedrag "zelfzuchtig en onvolwassen".
Tags

dest pepi tillman grensrechter heenwedstrijd loste onvolwassen tobago trinidad vlagde woest zelfzuchtig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Pfff wat een sukkel! Sorry dat ik het zeg maar ik vind dit erg onprofessioneel en negatief afstralen op psv. Dus je krijgt een onterechte inworp tegen halverwege je eigen helft? So what?! Schud met je vinger zo van, klopt niet, maar accepteer de beslissing en ga door. Maar dit gescheld met het handje voor de mond, terwijl je ploeggenoten je allemaal wegduwen van de situatie riekt bijna naar insubordinatie! Enige voordeel is dat hij bij psv kan blijven tijdens volgende interlands maar het straalt sowieso negatief af op psv. Denk ook niet dat Bosz hier met een glimlach naar kijkt.
+2/-0

 
2 weken geleden
Hoe kom je daarbij, zijn boosheid gaat klaarblijkelijk toch over die overtreding ervoor die niet in het filmpje zit, zoals die commentatoren zeggen?

Maar hoe dan ook, zo'n complete meltdown is totaal overbodig en treurig.
+1/-0

 
2 weken geleden
Hoe ik daar bij kom? Simpel, dit filmpje zat eerst niet bij het artikel en heb een ander, korter filmpje gezien waar geen commentaar bij zat omtrent een eerdere overtreding. Maar goed, maakt het iets beter te duiden maar nog altijd begrijp ik de reactie dan niet, zeker niet bij een 1-0 voorsprong.
+1/-0

 
2 weken geleden
Ja helemaal eens, even boosheid en dan dom geel pakken kan soms gebeuren, maar dan zo van het padje raken en dan nog een keer geel krijgen is tamelijk absurd. Ga er trouwens wel vanuit dat dit een eenmalige meltdown is en dat hij hier van leert.
+1/-0

 
2 weken geleden
Hij zal gewoon opgeroepen worden neem ik aan. Ze spelen in maart twee interlands. Hij mist alleen de halve finale. De (troost)finale mag hij gewoon spelen.
+1/-0

2 weken geleden
Dit is misschien wel de domste rode kaart die ik ooit gezien heb...

Beter haalt hij dit soort fratsen never nooit bij PSV uit.
+1/-0

2 weken geleden
Hij gaat wel heel lang door, lijkt bijna of er iets gezegd is.
Dit lijkt me helemaal niks voor hem om zo tekeer te gaan.
Fijn dat hij dit daar leert en niet bij ons, hopelijk komt dit niet meer voor.
+1/-0

7 dagen geleden
Hij mist ons gewoon. Dat snap ik volledig...

Zonder gekheid, dom, zeker.
Maar vanuit PSV perspectief gezien, liever daar als hier. Laat hem als jonge speler een lesje hebben geleerd. Hij komt, net als Pepi en Tillman, fit terug. Vele malen belangrijker.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.858 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom arsenal bergwijn brighton brobbey crisy crockett doelnetten feyenoord hahaha hato hypo izecson james koeman lens linksbackie ongelijk ophemeling oranje psvrijnwoude santos schouten sevilla sonny titel topper twente vaio xavisimons