Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV'er Van den Heuvel pakt rood na 14 seconden

24 november 2023 23:35
Foto: Pro Shots

Jong PSV"er Van den Heuvel pakt rood na 14 seconden; image source: Pro Shots

Jong PSV-middenvelder Tim van den Heuvel heeft vrijdagavond een opmerkelijk record neergezet. Bij een 0-1 stand kwam de 18-jarige na rust het veld in en kreeg direct rood na een tackle op een tegenstander. De scheidsrechter trok rood en zo duurde de invalbeurt van Van den Heuvel slechts 14 seconden. Dit was de snelste rode kaart ooit voor een wisselspeler in de Keuken Kampioen Divisie.

Jong PSV verloor de wedstrijd uiteindelijk met 1-2. Namens de Eindhovenaren scoorde Jesper Uneken nog de aansluitingstreffer 1-2, maar verder kwam men niet meer. Daal en Meerdink hadden al gescoord voor tegenstander Jong AZ. Jong PSV staat door het verlies nog altijd onderin de middenmoot.




Discussieer mee op de forums


Tags

jong heuvel seconden daal jesper meerdink middenmoot opmerkelijk tim uneken wisselspeler

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Een domme maar ongelukkige rode kaart voor vd Heuvel.De eerste helft was AZ al beter tegen een matig JPSV wat nauwelijks kansen creëerde.Na de rode kaart was de wedstrijd eigenlijk gelopen maar door het doelpunt van Uneken werd het nog een beetje spannend.Uitblinker bij JPSV was keeper Schiks.De jeugdopleiding van AZ is toch wel een van de beste van Nederland.Jong AZ is het beste belofteteam, de U18 staat bovenaan.En vorig jaar een unieke prestatie geleverd door de jeugd CL te winnen.Daar kan PSV alleen maar van dromen.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Wel met de kanttekening dat zij met name in de KKD met een oudere selectie spelen dan Ajax en PSV doen. Volgens mij ook.in de O18 maar dat weet ik niet helemaal zeker.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Eens. Het geeft een vertekend beeld. AZ startte met vijf 20'ers, PSV met één. Dat maakt nogal een verschil.
Ik denk dat ze jeugdselecties van zowel PSV, Ajax, Feyenoord én AZ aardig gelijkwaardig. De tactiek is alleen wat anders als je kijkt naar de gemiddelde leeftijd van de selecties. Desalniettemin knap dat AZ sowieso in dit lijstje voor komt.
+1/-0

6 maanden geleden
Blijft zo wel het seizoen van de records.
+1/-0

6 maanden geleden
Onnodige tackle, terecht rood. Ach ze zijn nig jong enn genoeg te leren.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage