Transparent
Inloggen
Sluiten

[video] Bosz: "we hadden het aardig voor elkaar"

25 november 2023 21:42

PSV-trainer Peter Bosz was na afloop van de wedstrijd tevreden over hoe het tactisch plan in Enschede had uitgepakt. "We hebben gezien hoe ze het hier tegen andere topploegen deden en we hebben geprobeerd daar van te leren. Ik denk dat we het goed deden. We hadden het aardig voor elkaar", aldus Bosz.

Over het uitvallen van Ramalho op het einde van de wedstrijd gaf Bosz aan dat het een aandachtspunt is bij de technische staf, omdat het vaker gebeurt. Kritiek had de trainer op Johan Bakayoko, die op het einde van de wedstrijd bijna tegen een tweede gele kaart opliep, wat een schorsing tegen Feyenoord had betekend. Bosz: "Het is niet heel veel, maar dit is dom. Dat heb ik hem al verteld".




Discussieer mee op de forums


Tags

bosz aandachtspunt bakayoko enschede feyenoord ramalho topploegen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage