Transparent
Inloggen
Sluiten

[CL] Sevilla pakt twee rode kaarten in generale

26 november 2023 20:53
Foto: Pro Shots

[CL] Sevilla pakt twee rode kaarten in generale; image source: Pro Shots

Aankomend Champions League tegenstander Sevilla heeft in tegenstelling tot PSV geen goede generale gehad voor de wedstrijd van woensdag. Uit bij Real Sociedad werd met 2-1 verloren. Vlak voor tijd kreeg Sergio Ramos een rode kaart voor een waanzinnige tackle. Jesús Navas mocht vervolgens ook inrukken voor praten.

Voor Sevilla was het sowieso een frustrerende avond, omdat het na 3 minuten al achter de feiten aan liep na een eigen doelpunt van Dmitrovic. Halverwege de eerste helft verdubbelde Sadiq van Sociedad de voorsprong. Pas in de tweede helft kon En-Nesyri de aansluitingstreffer maken, maar verder kwam Sevilla niet meer.

Sevilla staat nu 15e op de ranglijst in de eigen competitie.

Tags

sevilla generale sociedad dmitrovic inrukken navas nesyri ramos sadiq sergio

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Waar hebben we die tackel eerder gezien?
Ik zie die malloot er woensdag ook goed voor aan om er een van ons uit de wedstrijd te trappen.
+1/-0

3 maanden geleden
Dat zegt me echt helemaal niets. Sterker nog, ik heb er een beetje schrik voor.
+2/-0

3 maanden geleden
Hebben we woensdag toch helemaal niets aan?
+2/-0

3 maanden geleden
Hebben we voor woensdag inderdaad niks aan. Woensdag wordt gewoon een hele lastige wedstrijd. Real Sociedad staat net onder de topploegen in de Primera Division. En die winnen thuis maar ternauwernood van Sevilla. En wij moeten ook nog eens uit.
+2/-0

3 maanden geleden
Hadden ze die rode kaarten maar bewaard voor woensdag.
+1/-0

3 maanden geleden
Laat maar komen
Heroe Hirving Hierro Lozano zet ze te kak.
+1/-0

3 maanden geleden
Vorig jaar stond Sevilla zowat onderaan toen we tegen ze moesten. In een wedstrijd waarin we onszelf misschien zelfs de betere ploeg waanden, verloren we met 3-0 en was het een gelopen koers voor de return (die toch nog 1 minuut spannend werd). Sevilla won een paar maanden later voor de zoveelste keer de Europa League.

Oftewel: tegen dit soort ploegen zegt het helemaal niks hoe ze draaien of hoe de laatste wedstrijd verliep. In Eindhoven waren we, voetballend, zeker niet de mindere ploeg. Toch was het puntje wat we daar haalden gezien de belangrijkste momenten in de tweede helft een écht winstpunt.

Woensdag begint het natuurlijk wederom met 0-0, en er staat mijns inziens wel een ander PSV dan vorig jaar. Toch heeft Sevilla meer dan voldoende kwaliteit en routine om de punten in eigen huis te houden. Hopelijk kunnen wij een topprestatie leveren en nemen we 1 of 3 punten mee naar Eindhoven!
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

abn ajaks amro arbitrage bakayoko binnenkant bodo bosz brobbey caroline dortmund expertisegebied feyenoord gaal henderson izecson lozano petrovic psvrijnwoude sancho santos scheids sinner soubavaria tennis vaart vaio verlenging voorgrond zieker